کد خبر: 728547
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۳
برنامه موسیقایی«نغمه ها»امشب ساعت 22 با حضور جواد لشکری"آهنگساز" روی آنتن می رود.

به گزارش«جوان» به نقل از روابط عمومی شبکه چهار، این برنامه برای بررسی نحوه ساخت قطعاتی همچون: محمد(ص) اسیر دل، حکایت دل و... از آثار بنام این آهنگساز برجسته به مخاطبان عرضه خواهد شد.

یادآور می شود جواد لشگری از هنرمندانی است که خدمات با ارزشی به موسیقی ایران کرده و آثاری که از وی به جا مانده، نمایانگر استعداد او در ساختن آهنگ هایی در مایه‌های موسیقی اصیل و سنتی ایرانی است.

او سال ۱۳۰۲در تهران متولد شد و در جوانی برای فراگیری و نواختن ویلن به ترتیب نزد استاد ابوالحسن صبا، مهدی خالدی وکلاس احمد فروتن راد رفت و ردیف‌های موسیقی ایرانی و چند کتاب خارجی را نزد او فرا گرفت.

برنامه نغمه ها را حبیب الله ذوالفقاری در گروه ادب و هنر شبکه چهار تولید و پخش می کند.

 

جشنواره تابستانی فیلم های سینمایی در شبکه چهار

هر روز ساعت یازده یک فیلم سینمایی


 شبکه چهار سیما برای روزهای باقی مانده از فصل تابستان، جشنواره فیلم های سینمایی ایرانی و خارجی را برگزار می کند و هر روز صبح ساعت 11 یک اثر دیدنی را روی آنتن می برد.

به گزارش روابط عمومی شبکه چهار، فیلم سینمایی«سرزمین موعود» فردا (سه شنبه30 تیر) پخش می شود. این سینمایی را گاس ون سنت در سال 2012 برای سینمای هالیوود در ژانر ملودرام و خانوادگی کارگردانی کرد تا در آن مت دیمون و جان کراسینسکی ایفای نقش کنند.

داستان درباره مردی است که در یک روستای نزدیک به شهر زندگی می کند. او به دلیل انجام آزمایشاهای متفاوت برای شرکت گاز شهر، تغییراتی را در زندگی خود بوجود می آورد. وی تصمیم می گیرد زمین های روستایی را به نفع شرکتی بزرگ و چند ملیتی خریداری کند اما...

«سرزمین موعود» اثری از کارگردان مستقل و شناخته شده آمریکایی است. گاس ون سنت با شرکت در جشنواره های مهم دنیا، جوایز بسیاری از جمله جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره بین المللی برلین را به خود اختصاص داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار