کد خبر: 727360
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۳
سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز:
سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز برگزاری اردوی سرعین را فرصتی برای ساماندهی و افزایش همدلی تیم قلمداد کرد.
فراز کمالوند در تشریح آخرین وضعیت تیم فوتبال گسترش فولاد در اردوی آماده‌سازی سرعین اظهار داشت: خوشبختانه تاکنون حدود 70درصد نفرات مورد نظرمان را جذب کرده‌ایم، تقریبا شکل نهایی تیم مشخص شده است که با اضافه شدن دو یا سه نفر دیگر که احتمالا یکی از آنان بازیکن خارجی باشد، تا پایان اردوی سرعین ساختار تیم کامل می‌شود.

سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز، درخصوص سطح آمادگی بازیکنان با بیان اینکه تا این مرحله از اردوی آماده‌سازی، تمرینات خیلی خوب و منظمی برگزار شده است، افزود: ما ابتدا در تبریز کارمان را با بدنسازی آغاز کردیم و سپس در اردوی سرعین با تلفیق بدنسازی و تاکتیک کارمان را ادامه می دهیم و با برگزاری تمرینات منظم و دیدارهای تدارکاتی به هماهنگی کامل برسیم.

کمالوند با تمجید از عملکرد شاگردانش در دیدار تدارکاتی روز گذشته مقابل آلومنیوم اراک اظهار داشت: کادر فنی تیم در این بازی به اهداف مدنظر خود دست یافت و خوشبختانه نتیجه بازی نیز با برتری ما به پایان رسید.

کمالوند با اشاره به انجام تمرینات تاکتیکی منظم در اردوی سرعین گفت: در دو نوبت صبح و عصر تمرینات‌مان را برگزار می‌کنیم تا بازیکنانی که دیر به جمع ما اضافه شده‌اند این فرصت رسیدن به مرز آمادگی کامل را داشته باشند و در این اردو فرصتی نیز برای ما ایجاد شده که با برگزاری کلاس‌های تئوری به آمادگی مطلوب روحی و روانی نیز برسیم.

وی در ادامه افزود: برنامه ما در اردوی سرعین، ادامه تمرینات منظم بدنسازی در تبریز است و مرحله بعدی اردوی ما در تهران برگزار می‌شود و ان‌شاالله با برگزاری بازی‌های تدارکاتی خوب به مرز ایده‌آل تاکتیکی و تیمی دست می‌یابیم.

کمالوند مهم‌ترین دستاورد اردوی سرعین را ایجاد هماهنگی کامل اعضای کادر فنی و بازیکنان و شناخت بازیکنان جدید دانست و افزود: قرار گرفتن اعضای کامل تیم در شرایط اردوی پیش از آغاز فصل مسابقات این فرصت را به وجود می‌آورد که ساماندهی و همدلی مجموعه تیم افزایش یابد.

سرمربی تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز با قدردانی از مدیریت باشگاه به علت فراهم آوردن شرایط مطلوب برای آماده‌سازی تیم قدرتمند، عنوان داشت: زحمات آقای زنوزی به عنوان مالک باشگاه و حسین‌زاده، رئیس هیئت مدیره و علی‌الخصوص سمندر که در مقام مدیرعامل باشگاه تمام تلاش خود را برای فراهم کردن بهترین شرایط جهت موفقیت تیم انجام می‌دهند، نهایت تقدیر و تشکر را دارم و امیدوارم با کسب نتایج مناسب، بخشی از محبت‌های این عزیزان را جبران کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها