کد خبر: 714653
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۶
رئیس سازمان صنعت، ‌معدن و تجارت استان اردبیل گفت: سرمایه‌گذاری صنعتی در استان اردبیل بیش از 352 درصد در یک سال اخیر افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگارجوان از اردبیل، سید حامد عاملی در اولین جلسه شورای اداری استان در استانداری اردبیل اظهار کرد: ما عزت و شرف این مرز و بوم را از شهدا و همچنین تبعیت از خط ولایت داریم و در صیانت از این سرمایه‌های عظیم باید جهادی در حوزه‌های مختلف گام برداریم.

وی نمونه این کار جهادی را تقویت عرصه‌های اقتصادی،‌ تولیدی و صنعتی توصیف کرد و گفت: در مسیر توسعه رکن اصلی توجه به تولید است و ضرورت دارد مشکلات و نارسایی‌ها در این حوزه برطرف شود.

رئیس سازمان صنعت، ‌معدن و تجارت استان با بیان اینکه در یک سال اخیر با همدلی و همراهی تلاش شده تا فعالیت‌های اقتصادی رو به جلو حرکت کرده و از شتاب خوبی برخوردار باشد، تصریح کرد: در حوزه صنعت کارهای خوبی انجام شده اما با توجه به اینکه تنها نیم درصد سهم صنعت کشور در اختیار ماست، باید تلاش کنیم تا این سهم را افزایش دهیم.

عاملی سهم صنعت را از اقتصاد استان شش درصد اعلام کرد و افزود: این در حالی است که متوسط کشوری در این زمینه 11 درصد است و باید تلاش کنیم تا با رونق واحدهای تولیدی به این شرایط دست پیدا کنیم.

وی در ادامه سخنان خود بیان کرد: ما در همه حوزه‌ها جایگاهمان را ارتقا دادیم به طوریکه در بخش حضور متقاضیان واحدهای صنعتی 123 درصد و رشد سرمایه‌گذاری صنعتی 352 درصد افزایش فعالیت‌ها را شاهد هستیم.

عاملی اضافه کرد: ما توانسته‌ایم در جذب سرمایه‌گذاران بزرگ و ایجاد تحول در این حوزه موفق عمل کنیم به طوریکه بیش از 35 طرح بزرگ صنعتی با دو هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این استان به نتیجه می‌رسد.

وی اولویت را در این بخش سرمایه‌گذاری‌های صنعتی و دانش‌بنیان اعلام کرد و ادامه داد: ما مطالعات امکان‌سنجی را برای جذب سرمایه‌گذار با هدف فعال کردن 81 طرح انجام دادیم که شامل واحدهای صنعتی در بخش‌هایی همچون صنعت الکترونیک،‌ صنایع فلزی، ماشین‌سازی و صنایع دانش‌بنیان است.

عاملی گفت: برای 81 طرح سرمایه‌گذاری بیش از دو میلیارد تا دو هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌شود که در قالب یک بسته سرمایه‌گذاری به صاحبان سرمایه ارائه شده است.

وی بحث تأمین مالی واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی را با هدف فعال کردن آنها یادآور شد و افزود: قطعاً این حرکت الگویی برای خارج شدن از رکود و جلب مشارکت حقیقی در این حوزه که برای اولین بار بنیاد برکت در سال 93 در فعال کردن چهار پروژه راکد و نیمه‌ تعطیل ورود پیدا کرد.

به گزارش خبرنگارجوان از اردبیل، رئیس سازمان صنعت، ‌معدن و تجارت استان اردبیل نمونه این پروژه‌ها را آرتا سرم در اردبیل اعلام کرد و ادامه داد: فولاد سپهر، طرح آبمیوه شمیم مشگین‌شهر و زر کود از جمله پروژه‌هایی بودند که با کمبود منابع مالی روبه‌رو بودند که با همکاری بنیاد برکت سعی شد تا با تزریق اعتبارات مناسب کمبود آنها در این حوزه برطرف شود.

 

 

 

 

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار