کد خبر: 709382
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۳
دادستان سمنان خبر داد:
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان از تعیین شعب ویژه برای رسیدگی به جرائم روزهای پایانی سال خبر داد.

حیدر آسیابی از تعیین شعب ویژه برای رسیدگی به این جرائم خبر داد و افزود: شعبه معاونت دادستانی مستقر در دادسرای انقلاب به صورت اختصاصی به این جرائم رسیدگی می‌کند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان صدور دستورات پیشگیرانه به نیروی انتظامی و سایر ارگان‌های مرتبط را از دیگر اقدامات در این زمینه دانست و گفت: مجوز و دستورات قضایی لازم به پلیس برای شناسایی و کشف مواد محترقه، بازرسی اماکن مشکوک به توزیع مواد محترقه، انجام ایست و بازرسی در میدان‌های ورودی و خروجی شهر برای کشف اقلام عمده مواد محترقه، نصب پیام‌های پیشگیرانه در ارتباط با حوادث ایام پایانی سال در محل‌های پرتردد شهر، اطلاع‌رسانی مناسب در خصوص پیامدهای حقوقی و قضایی و میزان مجازات مرتکبان به این جرائم، بهره‌گیری از ظرفیت بسیج محلات در شناسایی و کنترل مواد محترقه غیرمجاز و کنترل افراد سابقه‌دار با دعوت آنها به مراکز پلیس و اخذ تعهد از آنها مبنی بر عدم ارتکاب جرائم مذکور از جمله اقدامات برای پیشگیری از بروز حوادث پایانی سال است.

آسیابی از آمادگی شبانه‌روزی نیروی انتظامی و برقراری گشت‌های ویژه پلیس برای کنترل اماکن عمومی و برخورد با جرائم مشهود مرتبط با ین موضوع خبر داد و بیان داشت: تمهیداتی برای بازداشت موقت مرتکبان این جرائم مانند سنوات گذشته اتخاذ شده است.

وی افزود: با افرادی که موجب اخلال در نظم و آسایش عمومی می‌شوند و توزیع‌کنندگان عمده مواد محترقه هستند، به‌ویژه سابقه‌دارها برخورد قاطع صورت خواهد گرفت و این افراد تا پایان تعطیلات نوروزی با قرار بازداشت موقت روانه زندان خواهند شد.

آسیابی با تأکید بر اینکه استفاده از مواد محترقه حتی در صورتی که مجاز هم باشد، چنانچه در اماکن عمومی صورت پذیرد و موجب اخلال در نظم و آسایش عمومی و ایجاد مزاحمت نسبت به افراد و زنان و اطفال شود، بنا بر قانون جرم بوده و مجازات‌هایی برای آن پیش‌بینی شده است، اظهار داشت: آتش زدن اموال متعلق به دیگران به‌وسیله مواد منفجره نیز به موجب قانون مجازات دو تا پنج سال حبس در پی دارد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر با اقدامات خوبی که انجام‌ شده و با توجه به هماهنگی لازم که از سوی متولیان امنیت صورت گرفته در امر پیشگیری از وقوع جرائم و حوادث آخر سال موفق بوده‌ایم و میزان حوادث جانی ناشی از مواد محترقه در این استان به حداقل ممکن رسیده است، خاطر نشان کرد: با اخلال‌گران نظم و مرتکبان این جرائم اقدامات قاطعانه قانونی صورت پذیرفته است و انتظار می‌رود که امسال شرایط نسبت به سال‌های گذشته بهتر شود.

آسیابی افزود: امیدواریم امسال با همکاری شهروندان پایان سالی بدون حادثه جانی ناشی از استفاده مواد محترقه و منفجره داشته باشیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار