کد خبر: 709140
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸
پرسپوليس از پس مسجدسليماني‌هاي 10 نفره برنيامد
هفته بيست‌و‌سوم رقابت‌هاي ليگ برتر و هفته پاياني امسال (93) پنج‌شنبه با برگزاري چهار ديدار استارت خورد كه...
دنيا حيدري
هفته بيست‌و‌سوم رقابت‌هاي ليگ برتر و هفته پاياني امسال (93) پنج‌شنبه با برگزاري چهار ديدار استارت خورد كه نتيجه آن بازگشت نفت به صدر جدول با گذشتن از سد استقلال، پيروزي پرگل تراكتور، تساوي پرسپوليس برابر مسجدسليماني‌هاي 10 نفره و ادامه ناكامي‌هاي فولاد بود. استقلال خوزستان و صبا هم روز گذشته در قالب رقابت‌هاي اين هفته به ميدان رفتند.
 
تساوي 2- 2 برابر نفت مسجدسليمان نتيجه حواشي خودساخته پرسپوليس بود. تيمي كه به جاي تمركز كردن روي بازي‌هاي ليگ، ترجيح داد به دنبال بهانه باشد براي ناكامي‌هاي احتمالي. در بازي با تراكتور پرسپوليس ثابت كرده بود قصدي براي تغيير رويه در ليگ ندارد. هرچند در تبريز اين تيم بد بازي نكرد اما مساوي برابر نفت مسجدسليمان، تيمي 10 نفره كه تا همين چند روز قبل حرفش بازي نكردن در ليگ بود براي گرفتن پول، ثابت كرد راه پرسپوليس در ليگ تغيير نخواهد كرد. حداقل نه امسال؛ چراكه درخشان هر زمان بايد سكوت مي‌كرد تا تيمش آرامش داشته باشد، خود شروع‌كننده يك بازي جنجالي بود كه ته آن جز ناكامي براي پرسپوليس نبوده است. درست مانند بازي با نفت مسجدسليمان. حالا عدد باخت‌هاي پرسپوليس دو رقمي مي‌شود كه اگر در بهترين‌هاي ليگ نمي‌تواند ركورددار باشد، در بدترين‌ها حداقل عنواني به خود اختصاص دهد. هرچند راه‌آهن با 14 باخت در اين وادي ركورددار است اما با ادامه اين روند، پرسپوليس به زودي راه‌آهن را هم مي‌گيرد!
 
بازي رواني سرخپوشان قبل از آنكه براي بازي با نفت مسجدسليمان راهي شوند، شروع شد. بازي كه بعد از تساوي برابر تيمي 10 نفره همچنان ادامه دارد. به طوري‌كه بازيكنان حاشيه‌ساز اين تيم كه پيام صادقيان طي ماه‌هاي اخير سردمدار همه آنها بوده، به جاي پايين انداختن سر از كسب نتايج ضعيف، ميزبان را زير سؤال برده و مردم مسجدسليمان را بي‌فرهنگ‌ترين مردم ايران مي‌خوانند! البته تعجبي هم ندارد وقتي بزرگ‌ترهاي او به دنبال جو‌سازي براي توجيه باخت‌هاي احتمالي هستند، امثال صادقيان هم اينچنين بي‌پروا ديگران را زير سؤال ببرند! هرچند كه نگفته پيداست حرف‌هاي صادقيان و ايرادهاي كادر فني تنها توجيهي غيرقابل قبول براي تساوي برابر تيمي است كه در قعر جدول جاي گرفته است!
 
پرسپوليس اما در اين ديدار خارج از خانه نه فقط دو امتياز، كه فرناندو گابريل را هم از دست داد. هافبك پرسپوليس به دليل شكستگي استخوان بالاي ابرو، بايد جراحي شود و به اين ترتيب بازي با النصر را از دست داد و سرخپوشان بايد در آخرين ديدار خود در دور رفت مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا بدون گابريل به مهماني حريف عربستاني خود بروند. اما نگفته پيداست كه پرسپوليسي‌ها بيانيه‌اي بلند بالا براي توجيه ناكامي احتمالي خود برابر النصر آماده كرده‌اند و بايد منتظر نطق غراي آنها بعد از بازگشت از عربستان بود!
 
استقلال صفر – نفت تهران يك
 
شكست يك بر صفر برابر نفت تهران، فاصله استقلال با صدر جدول را به عدد 4 رساند. هرچند كه قلعه‌نويي معتقد است تيمش هنوز از كورس قهرماني جا نمانده اما بايد قبول كرد كه در هفته‌هاي پاياني كار براي رسيدن به صدر جدول سخت‌تر خواهد شد. اما از دست رفتن سه امتياز اين بازي حساس، براي قلعه‌نويي گران تمام شد. شايد اگر منصوريان بعد از به ثمر رسيدن تك‌گل تيمش خوشحالي مي‌كرد، شرايط اندكي متفاوت‌تر مي‌شد اما ناراحتي مشهود سرمربي نفت بعد از گلي كه تيمش وارد دروازه استقلال كرد، شرايط را براي سرمربي آبي‌ها سخت‌تر كرد. شايد هم قلعه‌نويي توقع نداشت در دوئل با منصوريان جوان بازنده باشد.
 
هرچند قلعه‌نويي مانند هر باخت ديگر، به نوعي سعي در تحقير حريف داشت و با گفتن اينكه: «مي‌دانستم در اوت و ضربه ايستگاهي خطرناك هستند.» سعي داشت بگويد كه حريف جز اين دو حربه حرفي براي گفتن نداشت و با تأكيد بر اينكه نفت اگر بيرانوند را نداشت با اختلاف دو گل مي‌برديم مي‌خواست اينطور جا بيندازد كه تيمش در كارهاي هجومي به مراتب برتر از حريف بوده است، در حالي كه نفت يك پنالتي هم از دست داد! مسئله‌اي كه سرمربي استقلال البته اشاره‌اي به آن نمي‌كند! منصوريان اما برخلاف همتاي خود، حتي حاضر نشد ناراحتي‌اش را از باخت استقلال پنهان كند و مي‌گويد اين يكي از سخت‌ترين روزهاي زندگي‌اش بوده! مسئله‌اي كه تفاوت نگاه مربيان دو تيم را به رخ مي‌كشيد! شايد هم همين سكوت به موقع است كه باعث مي‌شود نفت با تمركز بهتري نسبت به حريفان ظاهر شود و اكنون 18 هفته است كه رنگ باخت به خود نديده! موفقيتي كه بدون شك زاييده همين طرز نگاه و تفكر متفاوت منصوريان است. باخت استقلال باعث نارضايتي هواداران اين تيم شده بود و شماري از آنها به قلعه‌نويي گله مي‌كردند كه با برخورد شديد ليدرهاي باشگاه مواجه شدند! توقف پنج دقيقه‌اي بازي به دليل مشكوك شدن استقلالي‌ها به GPS‌هاي نصب شده زير پيراهن نفتي‌ها از ديگر حواشي اين بازي بود. 
 
گسترش فولاد 3- فولاد خوزستان يك
 
باخت سنگين 3 بر يك فولاد برابر گسترش فولاد، اميد اين تيم را براي بازگشت به جمع مدعيان كمرنگ‌تر كرد؛ چراكه حالا فاصله شاگردان اسكوچيچ با صدر جدول به هفت امتياز رسيده! فاصله‌اي كه به راحتي جبران نخواهد شد. خصوصاً كه اين تيم به باخت و ناكامي خو گرفته است! فولاد از چهار بازي گذشته تنها يك امتياز گرفته و بعد از پيروزي در دربي خوزستان ديگر رنگ برد را به خود نديده! اسكوچيچ مي‌گويد شاگردانش قبل از بازي خودشان را باخته بودند و همين مسئله باعث رقم خوردن اين نتيجه شده اما اين توجيه خوبي نيست براي تيمي كه مدافع عنوان قهرماني است اما فاصله‌اش با صدر جدول هر هفته بيشتر و بيشتر مي‌شود!
 
راه‌آهن صفر – تراكتور 3
 
شاگردان توني به خوبي توانستند از فرصت استفاده كرده و با كسب چهارمين پيروزي پياپي خود و شكست پرگل راه‌آهن، فاصله خود را با صدر جدول كم كنند و حالا كوچك‌ترين لغزشي از سوي نفت تهران مي‌تواند يك امتياز فاصله بين تراكتورسازان با صدر جدول را جبران كرده و اين تيم را بار ديگر به صدر بازگرداند. راه‌آهن كه هفته قبل صبا را از سد راه برداشته بود تا به جدايي از قعر جدول اميدوار شود، حالا با شكست 3 بر صفر مقابل تراكتور بار ديگر به ته جدول دوخته شود. البته فرهاد كاظمي مسئوليت اين شكست را مي‌پذيرد اما بايد ديد مي‌تواند آن را جبران هم كند يا نه!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار