کد خبر: 708689
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۰
یک داعشی آمریکایی با افشای نقشه خود برای قتل رئیس جمهور این کشور، تأکید کرد که هسته‌های خفته این گروه تروریستی در سراسر آمریکا پراکنده شده‌اند.
العالم: "کریستوفر کورنل" که در ژانویه گذشته دستگیر شد، در مصاحبه‌ای که از طریق شبکه آمریکایی "دبلیو سی بی او" پخش شد، اظهار داشت، عملیاتی که برای انجام آن در 20 سپتامبر در واشنگتن طرح ریزی کرده بود، می‌توانست حمله‌ای بزرگ علیه آمریکا به شمار بیاید.

وی خاطرنشان کرد که حتی پس از دستگیری، پیامدهای این نقشه متوقف نخواهد شد و حوادث بعدی خطرناکتر خواهند بود.

کورنل در اعترافاتش گفت که از اعضای داعش است و تا قبل از شناسایی او توسط اف بی آی، با بسیاری از عناصر این گروه در ارتباط بود.

این داعشی آمریکایی خاطرنشان کرد که قصد داشت ساختمان کنگره را بمبگذاری و منفجر کند، و پس از آن به سوی کسانی که در حال فرار از ساختمان بودند تیراندازی کند.

کورنل هنگام خرید دو قبضه سلاح و 600 گلوله در فروشگاهی دستگیر شد.
وی تأکید کرد که قصد داشت نخستین گلوله را به سر اوباما شلیک کند و پس از آن نمایندگان کنگره را هدف قرار دهد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار