کد خبر: 701556
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۹
همزمان با آغازین روز دهه فجر:
در اولین روز از دهه مبارک فجر طی آیینی لایحه برنامه و بودجه سال 94 شهرداری اردبیل به ارزش 285 میلیارد تومان تقدیم شورای اسلامی شهر شد.

در این مراسم که با حضور مسئولان استانی برگزار شد، شهردار اردبیل در سخنانی اظهار کرد: پروژه‌های دهه فجر سال جاری با اعتبار 55 میلیارد تومان اجرایی خواهد شد.

صدیف بدری به اقدامات و فعالیت‌های انجام یافته توسط شهرداری اردبیل اشاره کرد و گفت: 220 هزار تن آسفالت در سال 93 تهیه و توزیع شده است و در حوزه توسعه فضای سبز نیز 44 هکتار توسعه را شاهد بودیم.

وی با اشاره به اینکه 24 هکتار از این فضا بهره‌برداری شد، گفت: 20 هکتار آن در حال اجرا است که در سه ماهه اول سال 94 تکمیل خواهد شد.

شهردار اردبیل یادآور شد: بودجه سال 94 که با همفکری اعضای شورای شهر تدوین می‌شود با 25 درصد رشد نسبت به سال گذشته 285 میلیارد تومان بسته شده است.

بدری تصریح کرد: در سال آینده در حوزه توسعه فضای سبز 30 هکتار را پیش‌بینی کردیم که امیدواریم با همفکری اعضای شورا این میزان تحقق یابد.

این مسئول ادامه داد: با تدبیر اعضای شورای شهر تعرفه سال 94 برای عوارض و پروانه رقم ثابت ماند که به لحاظ افول اقتصادی موجود در جامعه با این کار موافقت انجام شد.

این مسئول از تخفیفات و تسهیلات بافت فرسوده نیز خبر داد و گفت: نوسازی بافت فرسوده در سال 94 ادامه خواهد یافت.

شهردار اردبیل با اشاره به پروژه‌های مشارکتی که با مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در سال 94 آغاز خواهند شد، افزود: مجتمع تجاری خدماتی فاز یک شوراسنتر، مجتمع تجاری بازار طلافروشان، فاز دو بازار خشکبارفروشان، مجتمع تجاری مسکونی مروارید شورابیل و مجتمع تجاری سبلان در این پروژه‌ها گنجانده شده است.

بدری در پایان سخنان خود بیان کرد: مجتمع تجاری وکیل، مجتمع تجاری و خدماتی شوراسنتر، تیراژه شورابیل و پارکینگ عمومی و طبقاتی درخشان نیز جزو پروژه‌های مشارکتی است که در سال آینده هستند که با مشارکت بخش خصوصی آغاز و اجرایی می‌شوند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها