کد خبر: 693256
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۰
استاندار بوشهر خبرداد:
استاندار بوشهر از راه‌اندازی بازارچه صنایع دستی و ارائه محصولات کارآفرینان در بوشهر خبر داد و بیان کرد: بازارچه صنایع دستی و کارآفرینی استان بوشهر تا دو ماه دیگر در مرکز استان راه‌اندازی می‌شود و محصولات و تولیدات کارآفرینان و مشاغل خانگی در این بازارچه عرضه می‌شود.

دکتر مصطفی سالاری در همایش کارآموزان و کارآفرینان جوان استان بوشهر با بیان اینکه فعالیت‌های کارآموزی و آموزشی باید کاربردی‌تر شود اظهار داشت: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های مهمی در حوزه‌های گوناگون است که باید متناسب با این قابلیت‌ها کارآفرینی شود.


وی، با تاکید بر این نکته که برای ایجاد اشتغال و افزایش مهارت جوانان جویندگان کار در استان بوشهر با سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه سه جانبه منعقد شده بیان کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای مکلف است جوانان و دانشجویان را متناسب با ظرفیت‌های استان بوشهر از جمله نیروگاه اتمی مهارت افزایی کند.
 
استاندار بوشهر افزود: امکانات جدید در استان بوشهر برای جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها در حوزه‌های گوناگون صنعتی استان از جمله انرژی اتمی، پارس جنوبی و دیگر حوزه‌های صنعت نفت وگاز فراهم شده که فارغ التحصیلان پس از مهارت افزایی جذب این مراکز می‌شوند.
 
وی با تاکید بر حمایت از کارآفرینان و کارآموزان تاکید کرد: کتابچه‌ای برای افزایش آگاهی دریافت خدمات و تسهیلات در حوزه‌های گوناگون تدوین می‌شود که کارآموزان و کارآفرینان با استفاده از این کتابچه از نحوه دریافت خدمات و حمایت از آنها آگاه می‌شوند.
 
دکتر سالاری از راه‌اندازی بازارچه صنایع دستی و ارائه محصولات کارآفرینان در بوشهر خبر داد و بیان کرد: بازارچه صنایع دستی و کارآفرینی استان بوشهر تا دو ماه دیگر در مرکز استان راه‌اندازی می‌شود و محصولات و تولیدات کارآفرینان و مشاغل خانگی در این بازارچه عرضه می‌شود.

  وی، با تاکید بر حمایت از ابتکار و خلاقیت کارآفرینان افزود: در این حوزه تمامی دستگاه‌های اجرایی از جوانان مستعد برای تولیدی کردن خلاقیت و ابتکار خود حمایت می‌شود و آن ایده و ابتکار مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرد.


استاندار بوشهر با تاکید بر استفاده از مزیت‌ها و ظرفیت‌های استانی برای کارآفرینی افزود: استان بوشهر دارای قابلیت‌های مهمی در حوزه‌های گوناگون است که متناسب با این مزیت، ظرفیت سازی شود.
 
 زمینه اشتغال 1200 مددجوی استان بوشهر فراهم شد
 
مدیرکل کمیته امام خمینی(ره) استان بوشهر نیز گفت: در 8 ماه گذشته یک‌هزار و 200 نفر از مددجویان این نهاد، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در حوزه‌های مختلف را فراگرفته‌اند که اکنون زمینه جذب آنان به بازار کار فراهم است.
 
 فرید محبی با بیان اینکه کمیته امداد یک نهاد تخصصی است اظهار داشت: این نهاد علاوه بر رسیدگی به معیشت خانواده‌های نیازمند در توانمند سازی اقتصادی خانواد‌های مدد جو تلاش می‌کند.
 
وی با بیان اینکه مشاغل کوچک و خرد برای مددجویان کمیته امداد طراحی و سیاست گذاری شده است تصریح کرد: 70 درصد طرح‌های اشتغال‌زایی و تسهیلات این حوزه برای جامعه هدف کمیته امداد و 30 درصد نیز به افراد غیر از تحت پوشش این نهاد است.

 

مدیر کل کمیته امام خمینی(ره) استان بوشهر با اشاره به توانمند سازی اقتصادی و خودکفایی مددجویان افزود: پرداخت تسهیلات برای اجرای طرح‌های کوچک و خرد از برنامه‌های این نهاد حمایتی است که از طریق صندوق اشتغال کمیته امداد و اعتبارات بانک‌ها پرداخت می‌شود.
 
محبی از پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی تا سقف 450 میلیون ریال خبر داد وگفت: تسهیلات اشتغالزایی برای مددجویان از 150 تا 450 میلیون ریال پرداخت می‌شود که سود و کارمزد این تسهیلات 4 درصد است.
 
وی، با اشاره به اینکه کمیته امداد با اداره کل آموزش فنی وحرفه‌ای استان بوشهر تفاهم‌نامه لازم منعقد کرده است گفت: برای آموزش در حوزه‌های حرفه‌آموزی دبیرستانی، استاد شاگردی آموزش‌های بلند وکوتاه مدت به مددجویان ارائه می‌شود که در 8 ماه گذشته یک‌هزار 200 نفر حرفه‌های لازم را فراگرفته‌اند و زمینه اشتغال آنان فراهم شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر