'سیف الله سعدالدین' گفت: این طرح در نشست شورای تخصصی ارزیابی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران ارزیابی علمی و موفق به اخذ تأییدیه علمی اختراع از این سازمان، با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان شد.
وی افزود: این طرح حاصل تلاش 'محمدحسین احسانی'، 'حمیدرضا قلی پور دیزجی' و 'اصغر جمشیدی زوارکی' از محققان و پژوهشگران دانشکده فیزیک دانشگاه سمنان است.
'حمیدرضا قلی پور' از پژوهشگران این طرح نیز گفت: یکی از روشهای ساخت مواد در ابعاد نانومتری روش ساخت لایه ها تحت خلاء با تبخیر حرارتی است و همانند تمام روشهای ساخت مواد که دارای مزایای و معایبی هستند این روش نیز همراه با اشکال در شکل گیری لایه های با استیوکیومتری مورد نظر است.
وی ادامه داد: در این طرح تلاش شد تا با استفاده از یک سیستم تغذیه مواد جدید، مواد مورد نیاز برای فرآیند لایه نشانی به سرعت روی منبع تبخیر بسیار داغ ریخته شود که مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد مشکل ذکر شده در روشهای مرسوم تا حد زیادی رفع می شود.