کد خبر: 689688
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۴۸
در پي نارضايتي خانواده شهيد همت، كتاب «همت» از بازار جمع‌آوري شد
روز گذشته كتاب «همت» شامل زندگينامه داستاني شهيد همت نوشته محمد عزيزي بنا به نارضايتي همسر شهيد همت و آنچه تحريف برخي وقايع دوران دفاع مقدس ناميده مي‌شود، از بازار نشر جمع‌آوري شد.
وحيد مهري
روز گذشته كتاب «همت» شامل زندگينامه داستاني شهيد همت نوشته محمد عزيزي بنا به نارضايتي همسر شهيد همت و آنچه تحريف برخي وقايع دوران دفاع مقدس ناميده مي‌شود، از بازار نشر جمع‌آوري شد.
 بعد از انتشار اين خبر، نويسنده كتاب «‌همت‌»‌ در مصاحبه‌اي تأكيد كرد به خانواده شهيد همت قول داده است تا اصلاحات مد‌نظر آنها را اعمال كند.  كتاب «‌همت‌»‌ اثر داستاني قطور به قلم محمد عزيزي است كه آن را سال گذشته و با محوريت زندگي شهيد حاج محمد ابراهيم همت فرمانده لشكر 27 محمدرسول‌الله نوشته است.  پيش از اين زمزمه‌هايي مبني ‌بر نارضايتي خانواده شهيد همت از اين كتاب شنيده شده بود. خبرگزاري مهر چنين نوشته كه فرازهايي از اين كتاب، تحريف برخي وقايع دوران دفاع مقدس است و خانم ژيلا بديهيان همسر شهيد همت نيز از برخي سطور كتاب ناراضي است.  روز گذشته و به دنبال اين نارضايتي و به دنبالش جمع‌آوري كتاب از بازار نشر، نظر يكي از همرزمان شهيد همت نيز منتشر شد كه گفته است ‌«‌ درست نيست كسي قلم به دست بگيرد و هرچه خواست بنويسد، آن هم درباره فرمانده‌اي كه اسطوره و از چهره‌هاي شاخص جنگ ماست. البته شهدا همه چهره‌ شاخص هستند، ولي محبوبيت و شناخته شدن شهيدي چون همت، ريشه در اخلاصش دارد.» از قضا درست به دليل همين مسائل و مشكلات بود كه در روز گذشته، ‌نسخه‌هاي اين كتاب از كتابفروشي‌ها جمع شد. بلافاصله بعد از انتشار خبر جمع آوري نسخه‌هاي كتاب « همت » از سطح بازار نشر اما نويسنده اين رمان داستاني نيز در گفت و گويي اعلام كرد كه از اين موضوع اطلاعي نداشته اما نسخه ويرايش شده كتاب را براي چاپ دوم به خانواده شهيد همت تحويل داده تا چاپ بعدي اين كتاب با اعمال نظر آنها به چاپ برسد.  محمد عزيزي با اشاره به اظهار نارضايتي همسر شهيد همت از برخي قسمت‌هاي اين كتاب بر لزوم آرام نگهداشتن فضا تأكيد كرده و به مشرق گفته است: ‌«‌چاپ دوم كتاب را تا رفع شدن همه سوءتفاهم‌ها به تأخير خواهيم انداخت اگر چه اين موضوع بيشتر به ناشر محترم مربوط مي‌شود. پيش از اين هم به خانواده محترم همت قول داده بودم كه در چاپ‌هاي بعدي حتماً نظر آنها را اعمال خواهم كرد. اميدوارم انتشار چنين خبرهايي، آرامش فضا را بر هم نزند و خداي ناكرده حرف‌هاي من باعث دلخوري فرد يا افرادي نشود.» بر اساس اين گزارش، چاپ اول كتاب « همت » ‌در ماه‌هاي گذشته، جزو پرفروش‌ترين كتاب‌هاي بازار نشر كشور بوده است. نويسنده اين كتاب پيشتر با قطعيت گفته بود كه هيچ تحريفي در زندگي شهيد همت نشده است و او در اين كتاب هيچ واژه‌اي را كه بيرون از اعتقاد شهيد و خانواده و دوستان ايشان باشد، نگفته است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار