کد خبر: 689156
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۳
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی زمینی سپاه:
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت: امروز استکبار باید بدانند که تفکر بسیجی فراتر از مرزهای جمهوری اسلامی رفته و در فلسطین، غزه، سوریه، عراق، لبنان و یمن گسترش یافته است.

حجت‌الاسلام محمدهادی رضایی به مناسبت هفته بسیج از گروه پدافند هوایی 10 محرم شاهرود بازدید کرد.

وی در این بازدید در جمع کارکنان پایور و وظیفه این یگان در حسینیه ولیعصر(عج) با گرامیداشت هفته بسیج و تاکید بر بسط و گسترش تفکر بسیج در جامعه گفت: تفکر بسیجی سبب شکست‌ناپذیری جمهوری اسلامی در برابر استکبار جهانی شده است.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی زمینی سپاه پاسداران افزود: امروز استکبار باید بدانند که تفکر بسیجی فراتر از مرزهای جمهوری اسلامی رفته و در فلسطین، غزه، سوریه، عراق، لبنان و یمن گسترش یافته است و جمهوری اسلامی در منطقه قدرتی بزرگ محسوب می‌شود.

رضایی در شورای فرماندهی گروه پدافند هوایی 10 محرم شاهرود نیز با تقدیر از زحمات و تلاش‌های کارکنان و مسئولان این نهاد در مناطق ماموریتی، لوح تقدیری از طرف نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران به سردار ابراهیمیان فرمانده گروه اهدا کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار