سازمان فرهنگي - هنري شهرداري تهران ويژهبرنامه «پرده عشاق» را با هدف تجليل از مفاخر حسيني پايتخت از اول تا 18 آذر با تقدير از 23 خادم مجالس امام حسين(ع)، يك هيئت مذهبي و يك گروه از نوحهخوانان بازار تهران برگزار ميكند.
به گزارش «جوان» به نقل از رسانه خبري سازمان
فرهنگي- هنري شهرداري تهران، «پرده عشاق» در دومين سال برگزاري همچون سال گذشته از آن دسته مفاخر حسيني كه تأثيري بسزا در رونق عزاداري هيئتهاي شهر تهران داشته و دارند، تجليل خواهد كرد. اين برنامه روز شنبه اول آذرماه همزمان با 28 محرم با تقدير از حاج احمد چيني در فرهنگسراي رسانه آغاز ميشود و روز 18 آذرماه (16 صفر) با تقدير از سليم موذنزاده اردبيلي در فرهنگسراي بهمن به پايان ميرسد. هدف از برگزاري اين برنامه، تقويت هويت ديني شهروندان، معرفي و تكريم مفاخر و نخبگان ملي، شهري و محلي، الگوسازي برنامههاي فراگير و جريانساز محتوامحور با اثرگذاري بر مخاطبان و گسترش محاسن و فضايل اخلاقي با تمركز بر اخلاق عمومي و خصلتهاي محوري است.
ايجاد زمينهاي براي بالا رفتن معرفت عاشورايي، تقويت همبستگي گروهي با استفاده از به رخ كشيدن همگاني بودنِ عشق به اباعبدالله الحسين(ع) در تمام گروههاي سني و اقشار جامعه و ايجاد موج و شور مذهبي در سطح شهر از ديگر اهداف دومين دوره پرده عشاق است.