کد خبر: 686350
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۵
به بهانه روز جهانی حمایت از بیماران کلیوی:
شركت داروسازي ثامن روزانه 7 هزار كيسه محلول دياليز صفاقي را در يك شيفت كاري توليد مي‌كند كه اين ميزان تمامي بيماران دياليز صفاقي كشور را پوشش مي‌دهد.

آمارهای جهانی خبر از افزايش نگران كننده بیماري‌ نارسايي کلیوی می دهد به گونه‌اي كه از هر 10 نفر انسان به ظاهر سالم، یک نفر به نوعی مبتلا به یکی از انواع بیماری های کلیوی است. 23 آبان، روز حمایت از بیماران کلیوی بهانه اي شد تا سراغي از بيماران كليوي بگيريم. تشخيص به موقع و درمان مناسب، نخستین گام حیاتی برای بازيابي سلامتي و پيشگيري از عوارض بيماران كليوي است. در کشورهای در حال توسعه تعداد بیمارانی که برای ادامه زندگی به دیالیز یا پیوند کلیه نیاز خواهند داشد،‌ طی دهه بعدی دو برابر می‌شود، در حالی که در بسیاری از این کشورها برای بیشتر بیماران، امکان پیوند و همو دیالیز به علت هزینه‌های بالای آنها وجود ندارد. امروزه استفاده از روش دياليز صفاقي جايگزين خوبي براي دياليز خوني است كه از جمله مزاياي آن مي‌توان به بهتر بودن وضعيت سلامتي بيمار، حفظ بيشتر كاركرد كليه، ريسك پايين ابتلا به بيماري‌هاي ويروسي مانند هپاتيت، افزايش كيفيت زندگي بيماران، ارزان‌تر بودن اين روش نسبت به همو دياليز اشاره كرد.

تولید انحصاری محلول دیالیز صفاقی در كشور

شركت داروسازي ثامن از جمله موسسات اقتصادي آستان قدس رضوي است كه بيش از سه دهه در راستاي رفع نياز دارويي كشور تلاش مي‌كند و در سايه توجهات حضرت رضا(ع) و با حمايت ويژه توليت عظماي آستان قدس رضوي به نحو مطلوبي فعاليت مي‌كند.

اين شركت همواره تلاش نموده به عنوان بازوي اجرايي قدرتمندي در كنار دولت‌ براي ايجاد اشتغال، محروميت زدايي و توسعه و آباداني كشورمان گام بردارد.

مجموعه داروسازی ثامن تنها تولیدکننده محلول‌های دیالیز صفاقی در کشور است و در حال حاضر بیش از 1600 بیمار کلیوی در سراسر کشور با همكاري 56 مرکز درمانی توزيع كننده تحت درمان دیالیز صفاقی با استفاده از محلول‌های شرکت داروسازی ثامن قرار دارند.

اين محصول با بهترين كيفيت توليد و با نمونه‌هاي خارجي رقابت مي‌كند و بيماران دياليزي با تزريق اين محلول در هنگام خواب شبانه عمل دياليز را در منزل، بدون نياز به مراجعه به بيمارستان مي‌توانند انجام دهند.

توليد روزانه 7 هزار كيسه محلول دياليز صفاقي

شركت داروسازي ثامن روزانه 7 هزار كيسه محلول دياليز صفاقي را در يك شيفت كاري توليد مي‌كند كه اين ميزان تمامي بيماران دياليز صفاقي كشور را پوشش مي‌دهد.

اين مجموعه ظرفيت توليد روزانه 25 هزار كيسه را داشته و در صورت نياز مي‌تواند تا سقف 5 هزار بيمار مبتلا به نارسايي مزمن كليوي را تحت پوشش توليدات محلول دياليز صفاقي قرار دهد.

محلول دياليز صفاقي توليد شده در شركت داروسازي ثامن، به اقصي نقاط ايران به درب منزل بيمار تحويل و همچنين آموزش‌هاي لازم در رابطه با نحوه استفاده اين محلول نيز داده مي‌شود.

ارتقاء تكنولوژي توليد دارو

برنامه راهبردي شركت داروسازي ثامن افزايش توليد، ارتقاء تكنولوژي خطوط توليد و توسعه داروهاي جديد به ويژه داروهاي موردنظر نظام سلامت كشور و ارتقاء نظام دارويي كشور است و از اين جهت رشد تخصصي و آموزشي واحدهاي تحقيقات و توسعه شركت داروسازي ثامن در اولويت قرار دارد.

موفقيت اين مجموعه در چارچوب نظام اقتصادي و توسعه‌اي كشور رضايت بخش بوده و خط مشي اين شركت ارتقاء كيفيت، رفع نيازهاي دارويي و رشد مستمر هميشه با تعالي و پيشرفت همراه بوده است.

توليد روزانه بالغ بر 160 هزار عدد انواع محلول و دارو

به طور ميانگين روزانه بالغ بر 160 هزار عدد از انواع اقلام دارويي در مجموعه هلدينگ دارويي ثامن توليد و راهي بازار مي‌شود.

ارزيابي و رصد بازار دارويي كشور، بررسي پتانسيل‌هاي صادراتي به كشورهاي همسايه و استفاده از پتانسيل‌هاي علمي و تحقيقاتي دانشگاه در دستور كار اين شركت قرار دارد.

از آن جايي كه رشد علمي كشور بر پايه پژوهش و تاسيس و توسعه شركت‌هاي دانش بنيان بوده و رشد سيستم دارويي كشور هم به نظام هماهنگ پژوهشي كشور وابسته است، اين شركت پژوهش‌هاي زيادي با هدف دستيابي به فرمول‌هاي موردنياز براي توليد داروهاي جديد انجام مي‌دهد.

رفع نياز دارويي كشور 

شركت داروسازي ثامن با هدف ايجاد ارزش افزوده و به منظور رشد، توسعه و افزايش سهم بازار خويش به استقرار مدل اقتصادي مناسب اهتمام خواهد داشت و توليدات خويش را با مطلوب‌ترين كيفيت در اختيار بيماران قرار مي‌دهد.

ضمن آنكه براي رفع نياز به خارج از كشور و اجراي فرامين مقام معظم رهبري در رابطه با سياست هاي اقتصاد مقاومتي تلاش فراوان كرده تا حداكثر توان خود را براي تامين نياز داخل به كار بگيرد.

توليد60 نوع دارو در انواع مختلف گروه‌هاي دارويي

شركت داروسازي ثامن در حال حاضر 60 نوع دارو در گروه‌هاي دارويي دياليز، محلول استريل براي شستشو و محلول استريل تزريقي توليد مي‌كند كه درصد زيادي از آنها انحصاري است.

اين شركت بزرگ‌ترين شركت دارويي ناحيه شرق كشور است و در مجموعه شركت‌هاي توليد كننده محصولات استريل مي‌باشد. و هم‌اکنون به جایگاهی رسیده است که علاوه بر تولید داروهای مورد نیاز کشور، بسیاری از تولیدات دارویی کشورمان به کشورهای دیگر  دنیا  نیز صادر میگردد 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار