کد خبر: 686132
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۳
نشریه آمریکایی فارن پالسی در گزارشی نوشت که حملات ائتلاف آمریکایی به تنهایی برای شکست دادن داعش کافی نیست و «قطعا ائتلاف ضد دولت اسلامی (داعش) بدون ایران شکست خواهد خورد.
 تسنیم: یک نشریه آمریکایی در گزارشی نوشت که حملات ائتلاف آمریکایی به تنهایی برای شکست دادن داعش کافی نیست و «قطعا ائتلاف ضد دولت اسلامی (داعش) بدون ایران شکست خواهد خورد.

نشریه آمریکایی فارن پالسی در گزارشی نوشت که حملات ائتلاف آمریکایی به تنهایی برای شکست دادن داعش کافی نیست و «قطعا ائتلاف ضد دولت اسلامی (داعش) بدون ایران شکست خواهد خورد.

این نشریه با اشاره به نقش موثر ایران در حل و فصل معضل تروریسم داعشی در منطقه افزود: تهران از همه زودتر به کمک عراق شتافت و اوباما نیز اعتراف کرد که تهران سنگ اساس امنیت منطقه است.

فارن پالسی ادامه داد: واشنگتن از این ضعف اطلاع دارد و به همین دلیل عربستان سعودی، اردن و دولت هایی منطقه ای را به فهرست ائتلاف ضد داعش افزود، زیرا می دانست که همین کشورها حامی داعش هستند و اعضای آن را آموزش دادند و تجهیز کردند.

این تحلیل افزود: با این وجود، ائتلاف آمریکا یک قدرت منطقه ای اصلی را کم دارد و آن ایران است. نامه باراک اوباما رییس جمهور آمریکا به رهبر عالی ایران آیت الله خامنه ای تلاشی برای پرکردن این خلا بود و همچنین اطمینان دهنده در این باره که ائتلاف ضد داعش بدون حضور ایران حتما شکست خواهد خورد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار