کد خبر: 685572
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۰
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان:
مدیر عامل فولاد مبارکه اصفهان گفت: این شرکت در زمینه تولید و مباحث زیست محیطی هم‌تراز با استانداردهای دنیا در حال حرکت است.

بهرام سبحانی در جلسه‌ بازنگری مدیریت شرکت فولاد مبارکه اصفهان اظهار کرد: اکنون در زمینه تولید و مباحث زیست محیطی هم‌تراز با استانداردهای دنیا در حال حرکتیم اما این برای فولاد مبارکه کافی نیست و باید با انجام اقدامات لازم در تولید محصولات کیفی و توسعه اقدامات زیست محیطی در فولاد مبارکه به شاخص‌هایی بالاتر از استانداردهای جهانی دست یابیم.

وی با اشاره به این مطلب که 19 آبان ماه، روز آغاز ممیزی داخلی فولاد مبارکه است، یادآور شد: باید تمامی مغایرت‌های بررسی شده به طور کامل برطرف شود لذا باید پیگیری‌های لازم در این باره انجام گیرد تا سازمان همچنان مسیر تعالی خود را ادامه دهد به همین منظور بعضاً باید با به روز کردن هدف‌گذاری‌های شرکت و چالشی کردن شاخص‌ها برای رسیدن به بهبود مستمر و دست‌یابی به اهداف برنامه‌ریزی کنیم، نگاه واقع بینانه در این گونه موارد می‌تواند کمک مؤثری به دست‌یابی به اهداف و رسیدن به شاخص‌های مورد نظر باشد.

مدیر عامل فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به گزارش‌هایی که از سوی مدیران در زمینه‌های مختلف ارائه شده تصریح کرد: پروژه‌های تحقیقاتی شرکت باید به طور کیفی‌تری تعریف و دنبال شوند و در خصوص مباحث مربوط به نیروی انسانی شرکت باید از نیروی انسانی به خوبی مراقبت شود چرا که سازمان در نگاه خود، توسعه پایدار را با داشتن نیروی انسانی کارآمد و سالم دیده است نه نیروی انسانی که به زودی پیر و خسته شود.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود خاطر نشان کرد: باید برای تنویر افکار عمومی از نحوه عملکرد در فولاد مبارکه در فرآیند تولید و اثربخشی اقتصادی و آثار اشتغال‌زایی آن اطلاع‌رسانی کامل‌تری صورت گیرد چون در مواقع بروز هرگونه اعتراض بدترین دفاع رد مستقیم اعتراض وارد شده است.

سبحانی اضافه کرد: چنانچه بتوانیم عملکرد واقعی خود را برای افکار عمومی تبیین کنیم آن وقت است که جامعه با شناخت دقیق‌تری از شرکت، فولاد مبارکه را به عنوان صنعتی سبز و یک بنگاه اقتصادی دوستدار سلامتی آحاد مختلف مردم خواهد شناخت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار