کد خبر: 684775
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۲
از زمان افتتاح کلینیک دندان پزشکی کتابچی:
کارشناس مسئول واحد سلامت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: از زمان افتتاح کلینیک دندانپزشکی کتابچی از دی ماه 1388 تا شهریورماه سال 1393، بیش از دویست هزار خدمات دندانپزشکی عمومی به مردم ارائه شده است.
دکتر محمد فرجی افزود: در این مدت، بیش از 45 هزار معاینه، حدود 70 هزار کشیدن، حدود 25 هزار ترمیم، 800 مورد جرمگیری، بیش از 65 هزار فلورایدتراپی و سی هزار فیشورسیلانت انجام شده است.
 
وی، به ارائه این خدمات توسط دندانپزشکان شاغل در حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اشاره و تصریح کرد: از این پس، با اختصاص کلینیک دندانپزشکی کتابچی به کلینیک ویژه دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، خدمات تخصصی به مردم ارائه خواهد گردید.
 
وی یادآور شد: همچنین فلورایدتراپی و فیشورسیلانت در غالب یونیت های سیار دندانپزشکی در مدارس ابتدایی توسط کاردان ها و با مشارکت دندانپزشکان انجام شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار