کد خبر: 683743
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۵
بر‌ترين‌هاي لاليگا در فصل قبل معرفي شدند
كريستيانو رونالدو عنوان بهترين بازيكن، بر‌ترين گلزن و زننده زيبا‌ترين گل فصل قبل فوتبال باشگاه‌هاي اسپانيا را از آن خود كرد.
فريدون حسن
اتحاديه فوتبال اسپانيا با اعلام بر‌ترين‌هاي لاليگا در فصل 14-2013، رونالدو را به عنوان بهترين بازيكن فصل قبل معرفي كرد. رونالدو در فصلي كه گذشت طي 30 بازي موفق شد 31 گل به ثمر برساند، همين 31 گل باعث شد تا او عنوان بر‌ترين گلزن را نيز از آن خود كند. همچنين گل رونالدو به والنسيا به عنوان زيبا‌ترين گل فصل گذشته انتخاب شد.
 
مهاجم رئال پس از در‌يافت جوايز خود گفت: بايد از هم‌تيمي‌هايم تشكر كنم. بايد از خانواده‌ام كه هميشه من را حمايت كردند و از اعضاي باشگاه رئال مادريد تشكر كنم. اين يك لحظه بسيار بزرگ براي من است. براي من مهم قهرماني تيمي با رئال مادريد است و عناوين فردي چندان مهم نيست، هر‌چند از رسيدن به اين عنوان‌ها خوشحالم مي‌شوم. هر روز سخت‌ تمرين مي‌كنم و هيچ‌وقت راضي نمي‌شوم، مي‌خواهم عملكردم روز به روز بهتر شود.
 
گفتني است رونالدو در سال گذشته برنده توپ طلاي بر‌ترين بازيكن جهان نيز شد و اكنون نيز به عنوان يكي از 23 نامزد در‌يافت اين توپ در سال 2014 معرفي شده است.
 
ديگو سيمئونه سر‌مربي آرژانتيني آتلتيكو مادريد كه تيمش فصل قبل به مقام قهرماني لاليگا دست يافت و در ليگ قهرمانان اروپا نايب قهرمان شد به عنوان بهترين مربي فصل قبل رقابت‌هاي باشگاهي اسپانيا رسيد.
 
آندرس اينيستا هافبك طراح بار‌سلونا نيز به عنوان بهترين هافبك مسابقات انتخاب شد.
اتحاديه فوتبال اسپانيا همچنين ناواس در‌وازه‌بان لوانته را به عنوان بهترين گلر، راموس بازيكن رئال را به عنوان بر‌ترين مدافع، لوكا مودريچ رئالي را به عنوان بهترين هافبك دفاعي بر‌گزيد.
بهترين بازيكن آفريقايي ياسين براهيمي از گرانادا و بهترين بازيكن امريكاي لاتين هم كار‌لوس باكا از سويا بودند. ضمن اينكه جايزه بازي جوانمردانه به ايوان راكيتيج از سويا تعلق گرفت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار