به گزارش خبرنگار جوان از اردبيل، ابراهيم فريدي در جلسه شوراي برنامهريزي استان اظهار كرد: از دو محل اعتبارات ملي خوبي در حوزه شهركهاي صنعتي پيشبيني شده كه شامل اجراي تصفيهخانه فاضلاب شهركها و نواحي صنعتي است كه بايد 30 درصد واحدهاي آنها فعال شود.
وي با بيان اينكه در پنج شهرك صنعتي تصفيهخانه فاضلاب راهاندازي شده و در ساير شهركها نيز با توجه به شرايط پيشبيني شده اجرا و عملياتي شدن آن در دستور كار است، ادامه داد: با توجه به واگذاري اين شهركها تلاش ميكنيم تا مشكل فاضلاب آنها برطرف شود.
مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي استان اردبيل دومين اعتبار ملي اختصاص يافته به شهركهاي صنعتي را در حوزه تكميل ساختمان فناوري كسب و كار بيان كرد و گفت: براي اين پروژه 845 ميليون تومان اعتبار در نظر گرفته شده و تلاش ميكنيم تا اين فرايند توسعه يافته و تقويت شود.
فريدي از توسعه خوشههاي صنعتي و اختصاص 34 ميليون تومان اعتبار در اين زمينه خبر داد و بيان كرد: در تلاش هستيم تا در اين زمينه نيز از طرحهاي فعال حمايت همهجانبه را داشته باشيم.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبيل، مديركل بنياد مسكن استان اردبيل نيز در اين جلسه گفت: 3 ميليارد و 500 ميليون تومان اعتبار ملي براي بنياد مسكن پيشبيني شده كه 30 درصد آن تاكنون تخصيص يافته است.
احمد حاج عليزاده در حال مرمت بودن 40 پروژه عمران روستايي و همچنين عملياتي شدن طرح هادي روستايي خبر داد و افزود: طرح ويژه گردشگري عنبران و اندبيل با اعتبارات ملي در حال اجراست.
وي تصريح كرد: ما ميتوانيم از اين توان و ظرفيت براي پيشبرد بهتر و همچنين تكميل طرحهاي نيمهتمام استفاده كنيم.
انتهاي پيام/
_________________