کد خبر: 682971
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۹
دادستان تهران به اتفاقات حاشيه‌اي ورزش فوتبال واكنش نشان داد و...
دادستان تهران به اتفاقات حاشيه‌اي ورزش فوتبال واكنش نشان داد و تأكيد كرد در صورتي كه وزارت ورزش برخورد لازم را انجام ندهد، دادستاني رسماً وارد خواهد شد. عباس جعفري دولت‌آبادي با اشاره به وظايف دادستاني در حوزه ورزشي گفت: اتفاقاتي كه در حوزه ورزشي رخ داده است حكايت از نابساماني در اين حوزه دارد. ديدار يكي از مسئولان ورزشي با ضدانقلاب‌ها در خارج از كشور، جعل كارت‌هاي پايان خدمت، فساد در فوتبال و اقدامات مجلات متخلف ورزشي مسائلي از اين دست هستند. از جناب وزير و همه دست‌اندركاران اين حوزه مي‌خواهيم و تأكيد ما اين است كه بايد روح پهلواني، برادري و اخوت در ورزش را رواج دهيم.
 
 
لابي‌گري و مسائل پولي حتماً مورد رضايت مسئولان كشور نخواهد بود، اما اين به اين معنا نيست كه ورزش كشور تحت‌الشعاع است. ما از مسئولان ورزش مي‌خواهيم اولاً خودشان ورود كنند زيرا ما مايل نيستيم به جاي مسئولان ورزشي، فرهنگي و بهداشتي و... ورود كنيم اما اگر كوتاهي ببينيم حتماً ورود مي‌كنيم.  دادستان عمومي و انقلاب تهران با بيان اينكه دادستاني تهران با تشكيل شعبه‌ ويژه ورزش با مسائلي از اين دست برخورد خواهد كرد، گفت: در رابطه با كارت‌هاي جعلي پايان خدمت، جعل كارت‌ها توسط 38 نفر تأييد شد و در مورد 80 نفر هم بررسي‌ها ادامه دارد ولي حتماً كساني كه مرتكب جعل شده‌اند تحت تعقيب قرار خواهند گرفت. 
 
 
جعفري دولت‌آبادي با طرح اين سؤال كه مگر مي‌شود كسي كه مرتكب جرم شده در تيم ملي بازي كند؟ افزود: هيچ كجاي دنيا اينطور نيست كه كسي خدمت نكند، كارت جعل كند و برود افتخار بيافريند. حتماً اتفاقي كه در اينچئون افتاد و دل همه را به درد آورد پيگيري مي‌شود. چگونه مي‌شود فردي در آنجا اين كثافت‌بازي را انجام بدهد و با او برخورد نشود؟ درست است كه فردي كوچك اين كار را انجام داده، اما ضرباتي كه او به وجهه كشور زده نابخشودني است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار