کد خبر: 682752
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۲
دور رفت مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا با پيروزي كهكشاني‌ها در خانه ليورپول به پايان رسيد...
دور رفت مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا با پيروزي كهكشاني‌ها در خانه ليورپول به پايان رسيد. در يكي از حساس‌‌ترين بازي‌ها رئال‌مادريد و ليورپول در استاديوم آنفيلد به مصاف هم رفتند و در پايان رئال با گل‌هاي رونالدو و كريم بنزما (2گل) 3 بر صفر ميزبانش را شكست داد.
 
در ديگر بازي اين گروه بازل برابر لودوگراتس به تساوي بدون گل رسيد تا سرنوشت اين گروه پيچيده‌تر از قبل شود. اتلتيكومادريد نايب قهرمان فصل گذشته در خانه به ديدار مالمو سوئد رفت و با نتيجه 5 بر صفر به برتري رسيد. براي تيم دوم شهر مادريد در اين ديدار كوكه، مانژوكيچ، گريژمان، ديگو گودين و چرچي براي قرمز و سفيدپوشان شهر مادريد گلزني كردند.
 
المپياكوس شگفتي‌ساز اين فصل ليگ قهرمانان نيز پس از شكست دادن اتلتيكومادريد موفق شد در يونان يك تيم ديگر را نيز قرباني كند و با يك گل يوونتوس را شكست دهد. باير لوركوزن در خانه موفق شد با 2 گل زنيت را شكست دهد تا روند رو به رشد تيم‌هاي آلماني در اين هفته ادامه داشته باشد. در ديگر ديدار اين گروه موناكو و بنفيكا در فرانسه به مصاف هم رفتند كه اين بازي با تساوي بدون گل به پايان رسيد تا دو تيم امتيازات را تقسيم كنند. اندرلخت نيز در بلژيك به ديدار آرسنال رفت كه اين ديدار با برتري 2 بر يك آرسنال به پايان رسيد. اندي نجار براي اندرلخت و كي‌رون گيبس و لوكاس پودولسكي براي توپچي‌ها گلزني كردند تا ونگر در شب تولدش يك پيروزي دلچسب كسب كرده باشد. در ديگر ديدار اين گروه دورتموند موفق شد در تركيه دست به كار بزرگي بزند و با چهار گل گالاتاسراي را شكست دهد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار