کد خبر: 678649
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۴
رئیس عقیدتی سیاسی پلیس گرمسار:
رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی شهرستان گرمسار گفت: یک فرد زمانی می‌تواند با انگیزه بالا و شوق و اشتیاق درونی وظایف و مأموریت‌های خود را انجام دهد که از کانون خانواده گرمی برخوردار باشد.

حسن‌ خانی در گردهمایی فرهنگی، تفریحی و ورزشی کارکنان انتظامی شهرستان گرمسار و خانواده‌های آنها در منطقه ییلاقی و خوش آب و هوای ملاده شهرستان مهدیشهر اظهار داشت: خانواده زیربنای سلامت جامعه است و نقش خانواده‌های مأموران پلیس در انجام مأموریت‌های کارکنان این نهاد مهم اجتماعی بسیار حساس و تأثیرگذار است..

وی افزود: نبود تنش و وجود آرامش روحی و فکری یکی از مؤلفه‌های اصلی در انجام مطلوب امور است و این موضوع و نیروی انتظامی از حساسیت بیشتری برخوردار خواهد بود.

رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی شهرستان گرمسار گفت: یک فرد زمانی می‌تواند با انگیزه بالا و شوق و اشتیاق درونی وظایف و مأموریت‌های خود را انجام دهد که از کانون خانواده گرمی برخوردار باشد و اعضای خانواده نیز با ایجاد محیطی آرام و مملو از معنویت، شادی و نشاط شرایط روحی و روانی خوبی را برای افراد مهیا سازند.

حسن‌خانی سلامت خانواده را زیربنای سلامت جامعه دانست و اظهار داشت: اگر خانواده‌های سالمی داشته باشیم، به طور قطع جامعه سالمی هم خواهیم داشت و اگر در پی امنیت و آرامش جامعه هستیم، باید آن را در مرحله نخست در خانه و خانواده جست‌وجو کنیم.

وی ادامه داد: به همین منظور، اردوی خانوادگی برای کارکنان و خانواده‌های مأموران انتظامی شهرستان گرمسار به منظور ایجاد جذابیت و خارج شدن مأموران پلیس و خانواده‌های آنها از فضای یکنواخت و ایجاد روحیه مضاعف برای آنها برگزار شد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار