کد خبر: 678099
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۰
تانر ییلدیز وزیر انرژی ترکیه گفت: یکی از دلایل این افزایش قیمت این است که دولت باید خسارات ناشی از افزایش ارزش دلار در برابر لیره در چند ماه گذشته را جبران کند. دولت انرژی را به دلار می‌خرد و به لیره ترکیه می‌فروشد. اگر ارزش دلار افزایش پیدا کند آنگاه دولت مجبور است این اختلاف را با افزایش قیمت جبران کند.
ایسنا: وزیر انرژی ترکیه امروز(سه‌شنبه) گفت: قیمت گاز و برق برای مصرف‌کنندگان ترکیه‌ای از ماه آینده 9 درصد افزایش خواهد یافت.

به گزارش روزنامه حریت، تانر ییلدیز وزیر انرژی ترکیه گفت: یکی از دلایل این افزایش قیمت این است که دولت باید خسارات ناشی از افزایش ارزش دلار در برابر لیره در چند ماه گذشته را جبران کند. دولت انرژی را به دلار می‌خرد و به لیره ترکیه می‌فروشد. اگر ارزش دلار افزایش پیدا کند آنگاه دولت مجبور است این اختلاف را با افزایش قیمت جبران کند.

ییلدیز تاکید کرد: افزایش نرخ دلار به بخش انرژی ترکیه لطمه زده است.

وی همچنین مدعی شد، مصرف‌کنندگان ترکیه‌ای کمترین قیمت را برای گاز طبیعی در مقایسه با کشور‌های اتحادیه اروپا می‌پردازند.

وی همچنین گفت: افزایش قیمت برق به دلیل کارآمدی پایین نیروگاه‌های برق آبی بوده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار