به مناسبت هفته دفاع مقدس و با حضور فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان، مشاور استاندار و مسئول امور ایثارگران، مسئولان و کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان، رئیس بنیاد شهید شهرستان سمنان و... از ایثارگران سازمان جهاد کشاورزی استان تجلیل شد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطرات ایثارگریها در طول هشت سال دفاع ماندگار، گزارشی از اقدامات سنگرسازان بیسنگر استان سمنان در آن دوران ارائه کرد.
حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا میرزائیان گفت: اعزام بیش از 27 هزار نیرو و 2 هزار کمپرسی، احداث جاده، خاکریز، باند فرودگاه، بیمارستان صحرایی، پل و . . . بخشی از این اقدامات بوده که حاصل آن تقدیم 115 شهید، 14 آزاده بیش از یک هزار و 200 جانباز شاغل و مردمی و چهار سردار شهید بود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر، 271 نفر (حدود 45 درصد) از نیروهای شاغل در سازمان از ایثارگران دوران دفاع مقدس و فرزندان شهدا هستند.