کد خبر: 676958
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۵
استاندار سمنان:
استاندار سمنان با تاکید بر تداوم 17 ساله خشکسالی در کشور گفت: خشکسالی دیگر بحران محسوب نمی شود بلکه همواره در کنار ما وجود دارد و باید آن را مدیریت کرد.

 

محمد وکیلی در نشست شورای مدیریت بحران استان سمنان تاکید کرد: دیگر نباید خشکسالی را یک حادثه یا بحران نامید بلکه باید با این وضعیت کنار آمد.

وی با اشاره به اینکه در این زمینه باید اطلاعات و آموزش های لازم به کشاورزان و دامداران داده شود گفت: جهاد کشاورزی باید برای تامین خسارت ها فرهنگ استفاده از بیمه را در بین کشاورزان و دامداران توسعه دهد.

وکیلی سامانه برآورد خسارات را سامانه ای سنتی و غیر علمی دانست و افزود: مسوولان مدیریت بحران باید این سامانه را به روز رسانی کنند و از طریق نرم افزارهای روز مجموعه مدیریت بحران تحت پوشش این سامانه قرار گرفته تا از این طریق خسارت های جانی و مالی کمتر شود.

استاندار سمنان بر فعالتر شدن مجموع مدیریت بحران این استان تاکید کرد و گفت: در بخش کشاورزی، تامین منابع آبی و صنعت باید روشهای فعلی را تغییر داد و متناسب با اقلیم موجود اقدام کرد تا حجم خسارات کاهش یابد.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان نیز حجم خسارت های ناشی از حوادث طبیعی در سال زراعی گذشته در این استان را چهار هزار و 350 میلیارد ریال بیان کرد.

'
احمد طاهری' افزود: از این رقم سه هزار و 200 میلیارد ریال آن ناشی از خشکسالی و در بخش های کشاورزی و دامداری و بقیه خسارات ناشی از حوادثی نظیر سیل، آتش سوزی، سرمازدگی، حوادث ریلی و ... است.

وی با بیان اینکه تمام تلاش دولت برای مقابله با حوادث و جبران خسارات آن تقویت صنعت بیمه است اظهار داشت: در سطح ملی برای کمک به صنعت بیمه اقدام شده و در این استان نیز در این مسیر حرکت می کنیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان فعال سازی صنعت بیمه را بسیار جدی و ضروری خواند و توسعه فرهنگ استفاده از این صنعت را در بخشهای مختلف مورد تاکید قرار داد.

در ابن نشست مدیرکل هواشناسی استان سمنان نیز در خصوص وضعیت بارندگی، خشکسالی و تغییر اقلیم گزارشی ارائه کرد و توجه به منابع آبی و خسارت های این بخش را ضروری خواند.

'
غلامرضا حسنی غربا' بر ایجاد سامانه هشدار سریع، اجرای طرحهای کاهش اثرات خشکسالی، اقدامات مناسب قبل از بحران، به روز رسانی طرحهای اجرایی و ایجاد سامانه های برآورد خسارات تاکید کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار