مهندس سیدمحمد موسوی زاده در آئین افتتاح این ساختمان گفت: اجرای بخش اعظمی از عملیات ساختمانی مرکز فوریت های برق، توسط کارکنان شرکت به انجام رسیده است.
وی با اشاره به این که با استفاده بهینه از امکانات، تجهیزات و بعضی لوازم ساختمانی موجود، این مرکز احداث گردیده افزود: وجود همدلی، کارتیمی و مدیریت پروژه ، صرفه جویی قابل ملاحظه ای در این زمینه حاصل شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق سمنان اظهار داشت: افتتاح ساختمان مرکز فوریت های برق گرمسار در هفتمین روز از هفته دولت و بهره برداری از 70 پروژه برق رسانی در این هفته با اعتباری بالغ بر 62 میلیارد ریال که در راستای توسعه زیرساخت های استان به انجام رسیده ، خدمت نوینی در عرصه خدمتگزاری به شمار می رود.
شایان ذکر است؛ ساختمان اتفاقات و عملیات و تعمیرات برق شهرستان گرمسار با بنای 152 متر مربع احداث شده و با صرف اعتباری به مبلغ 780 میلیون ریال مورد بهره برداری قرار گرفت .