
مدیرعامل شرکت آبفای استان ایلام در این مراسم گفت: این طرح با هدف افزایش ظرفیت آب ایلام و رفع مشکلات آب این شهر صورت گرفته و با بهره برداری از این طرح به میزان 120 لیتر در ثانیه آب به ظرفیت فعلی اضافه می شود.
بیرنوندی افزود: این طرح شامل نصب و راه اندازی 8 دستگاه الکتروپمپ، 8 دستگاه ترانسفرماتور،4 دستگاه تابلو برق فشار قوی و 12 دستگاه تابلو برق فشار متوسط، ، 4دستگاه شیر فشارشکن، لوله گذاری و نصب شیرآلات و احداث و تکمیل عملیات سازه –ساختمانی می شود که در مجموع برای این طرح 45میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی هزینه شده است.
وی ادامه داد: با توجه به توسعه شهری و افزایش تعداد مشترکان می بایست منابع جدیدی برای تأمین آب شهروندان در نظر گرفته شود که این طرح یکی از آنهاست و می تواند در کوتاه مدت مشکل آب ایلام را مرتفع نماید.
بیرنوندی افزود: خوشبختانه در چند سال اخیر طرحهای آبرسانی خوبی در استان به بهره برداری رسیده که هم از لحاظ کمی و هم کیفی بسیار در جهت بهمبود وضعیت توزیع آب استان مهم بوده اند و امیدواریم با حمایت دولت و هم بخش خصوصی سایر طرحهای نیمه تمام که در توسعه استان نقش مهمی دارند، هر چه زودتر به بهره برداری برسند.
مدیرعامل شرکت آبفای استان ایلام با بیان اینکه یکی از پروژه های آبرسانی در دست اجرا، طرح آبرسانی به شهرستان ملکشاهی از سد چم گردلان است گفت: در صورت تأمین به موقع اعتبارات این طرح تا یکسال آینده به بهره برداری خواهد رسید و مشکل آب بلند مدت این شهرستان را مرتفع خواهد نمود.