محبوبه صابر در نشست شورای سردبیری پورتال داخلی دادگستری کل استان سمنان ضمن بیان اینکه تسلط بر کار نرم افزاری ضروری است اظهار داشت: سیاست دستگاه قضایی به افزایش بکار گیری نرم افزارهای سیستمی در جهت تسریع در امور اداری و کاهش اطاله در دادرسی می باشد که در همین راستا استفاده از پرتال داخلی برای شفاف سازی دستورالعمل ها و یکسان سازی اطلاع رسانی و ارائه خدمات ضروری است.
وی از تغییرات پرتال داخلی دادگستری استان سمنان خبر داد و افزود: جداسازی حوزه های مختلف ستادی در پرتال داخلی از مهمترین تغییرات اعمال شده در نسخه جاری می باشد که ضمن ایجاد رقابت سالم در اطلاع رسانی به موقع و یکسان فعالیتها و خدمات هر حوزه به همکاران نقش موثری دارد.
صابر گفت: در کنار امکانات مناسبی که پورتال طراحی شده توسط کارشناسان رایانه ای دادگستری کل استان سمنان به کاربران ارائه می کند پورتال داخلی توسط مدیریتی واحد و در جهت نظم دهی و نظارت بر ارتباط محتوای بارگذاری شده به حوزه مربوطه سیاستگذاری و رصد می شود.
در ادامه این جلسه مدیر پورتال داخلی دادگستری استان سمنان با ارائه گزارشی از فعالیت و سیاستهای درون سازمانی پورتال عنوان کرد: محتوای این پرتال ازسوی معاونت های ستادی استان تهیه می شود.
محمد صدیقی نیا با اشاره به این مطلب که باید مطالبی که در پرتال گذاشته می شود مخاطب پسند باشد افزود: در مهرماه سال جاری نظر سنجی در خصوص پرتال داخلی از کلیه کارمندان انجام خواهد شد.
شایان ذکر است: در پایان در خصوص تغییرات پرتال داخلی دادگستری کل استان پیشنهاداتی ارائه و با حضور دبیران صفحات مختلف و کارشناسان برنامه نویسی و رایانه ای دادگستری بحث و تبادل نظر شد