با وجود اين که فرانک لمپارد تا کنون در اين فصل به ميدان نرفته است، احتمال دعوت غيرمنتظره از او براي حضور در تيم ملي انگليس وجود دارد.
به گزارش "ورزش سه"، روی هاجسون سرمربی تیم ملی انگلیس این هفته اسامی دعوتشدگان به تیم ملی را اعلام خواهد کرد و به دلیل وجود بحران مصدومیت در خط هافبک لمپارد را به طور جدی مد نظر قرار داده است.
تیم ملی انگلیس دو هفتهی دیگر در یک بازی از دور انتخابی جام ملتهای اروپا ۲۰۱۶ برابر سوییس به میدان خواهد رفت. سرمربی این تیم انتخاب دشواری پیش روی خود میبیند، این که آیا همچنان بر سیاست جوانگرایی خود باقی بماند یا وجود مقداری تجربه در ترکیب تیم خود تضمین کند.
او با کمبود بازیکن در میانهی میدان نیز مواجه است؛ کاپیتان او استیون جرارد از بازیهای ملی بازنشسته شده است، راس بارکلی، مایکل کریک و آدام لالانا مصدوم اند و تام کلورلی نیز هنوز برای منچستر یونایتد به میدان نرفته است. به همین دلیل ممکن است او به فرانک لمپارد رو بیاورد، با وجود این که او نیز تا به حال برای باشگاه جدید خود منچسترسیتی بازی نکرده است.
احتمالاً در این بازی فابین دلف از استونویلا یا جیمز واردـپروز از ساوتهمپتون در کنار لمپارد قرار بگیرند که هر دو بازیکنانی بیتجربه هستند.
گزارش خطا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است