سید علی اکبر میروکیلی با اعلام خبرافزود: این اتوبوس ها که از آغاز شهریورماه در سطح مناطق 12 گانه شهری مستقر خواهند شد واز ساعت 9 صبح تا 16 و 30 دقیقه بعد از ظهر به ارائه خدمات رایگان پزشکی به شهروندان خواهند پرداخت.
وی با تاکید بر اینکه مردم به دلیل گرفتاری های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و نیز کاهش فعالیت های بدنی تا حد زیادی از سلامت خود فارغ شده و کمتر به آن توجه دارند، این آسیب ها را معضلی برای سلامتی شهروندان برشمرد و اذعان داشت: باید بتوانیم از طریق فضاهای عمومی و ارائه خدمات پزشکی به شهروندان، آنان را نسبت به آسیب های ناشی از این کم توجهی حساس نماییم.
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری کرج زمان فعالیت این اتوبوس ها را به مدت دو هقته عنوان کرد و ادامه داد: خدمات پزشکی عمومی، مشاوره تغذیه، کنترل قند و فشار خون، چشم پزشکی و اپتومتریست و مواردی از این دست در قالب طرح استقرار اتوبوس های سیار سلامت به همشهریان ارجمند کرجی ارائه می شود.
میروکیلی به بیان جزییات محل استقرار اتوبوس ها نیز اشاره کرد و بیان داشت: پارک هامون در منطقه 12، ، پارک خانواده واقع در منطقه 8، پارک ایران زمین در منطقه 1، پارک ایرانی در منطقه 6 و پارک جنب شهرداری در منطقه 3 شهرداری کرج به ترتیب از آغاز شهریورماه هر یک به مدت 2 روز میزبان این اتوبوس ها خواهند بود و شهروندان می توانند با مراجعه به این پارک ها از خدمات رایگان پزشکی بهره ببرند.