کد خبر: 665484
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۱
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور گفت: در شهر مورموری و آبدانان انسداد مقطعی را به خاطر ریزش کوه داشته و به خاطر پس لرزه‌ها خواهیم داشت اگرچه عوامل امدادی برای پاکسازی در مسیر جاده حضور دارند.
فارس: سرهنگ محمدرضا حمیدی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور در مورد آخرین وضعیت جاده‌‌های کشور اظهار داشت: علی‌رغم بارندگی دیروز در محورهای اصفهان، شیراز، کرمان و بندرعباس در حال حاضر جاده‌های کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار هستند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور گفت: در محدوده زلزله‌زده استان ایلام یعنی در شهر مورموری و آبدانان انسداد مقطعی را به خاطر ریزش کوه داشته و داریم.

وی افزود: لذا از رانندگان این مسیر درخواست می‌شود آمادگی لازم را داشته باشند اگر چه عوامل امدادی در مسیر جاده قرار دارند و اگر به دلیل پس لرزه‌ها باز هم ریزش داشته باشیم، بلافاصله مسیر توسط عوامل امدادی مسیر پاکسازی و بازگشایی می‌شود.

سرهنگ حمیدی خاطرنشان کرد: امروز پایان دوره هفتگی انسداد مقطعی در محدوده گرمدره و همچنین عملیات آسفالت و روکش در محدوده تهران کرج و کرج به قزوین است؛ لازم به ذکر است این محدودیت‌ها دوباره از روز شنبه آغاز و تا روز سه‌شنبه ادامه خواهد داشت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار