وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که کشورش زمانی که درگیر انتخابات ریاست جمهوری بود، دست به تلاشهای زیادی زد تا مانع از تلاش برای وقوع کودتا در عراق شود.
احمد داوود اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در مصاحبهای با روزنامه ترکیهای حریت گفت: نوری مالکی، نخستوزیر سابق عراق فواد معصوم، رئیس جمهوری جدید این کشور را به نقض قانون اساسی متهم کرد و سپس نیروهای مالکی منطقه الخضراء در بغداد را محاصره کردند.
داوود اوغلو عنوان داشت: با وجود اینکه تمامی طرفها از مالکی خواستند تا پست نخستوزیری را رها کند، اما وی اصرار داشت که در این پست بماند و وی همچنین تلاش کرد تا دست به کودتا در عراق بزند.
این مقام ترکیهای اعلام کرد که آنها در شب انتخابات ریاست جمهوری در ترکیه مشغول به این امر بودند که در عراق کودتایی رخ ندهد.
وی تصریح کرد که کردها تماس تلفنیای با مسوولان ترکیهای در ساعات اخیر نیمهی آن شب برقرار ساخته و تاکید کردند که تانکها کاخ ریاست جمهوری عراق را محاصره کردند؛ به همین دلیل آنکارا تماسهای تلفنی با مقامات آمریکایی برقرار ساخت تا مانع از اجرای کودتا توسط نوری مالکی شود.
پیشتر وزارت خارجه ترکیه مکلف کردن حیدرالعبادی برای تشکیل دولت جدید در عراق را اقدامی مهم و مثبت خواند و برای العبادی آرزوی موفقیت کرد.
ترکیه روکی ادم حساب میکنه
خفه شو ، دهانت را ببتد و دروغی نعل وارونه نزن و از خباثت ات رد گم نکن ! و تروریست پروری ات را لاپوشانی نکن !ای داوود اوغلو فراماسون عضو شبکه صهیونیستی کلوب روتاری !!
دهان گشادت را ببند ! فراماسون حامی تروریست های جند النصره ، داعش و جیش الشیطان و .....!!
داوود اوغلو "از سیاستمدار"صحبتهای ساده لوحانه "تعجب اور است.درحال
دزدى درحال فرارصداميزد آى دزد،آى دزد
در حالیکه توافق جدی و متحدانه گروههای شیعی در عراق مالکی را قانع کرد که از پست نخست وزیری کناره گیری کند دیگر برای رجز خوانی های ترکیه محلی از اعراب باقی نمی ماند !
برو بابا نگذاشتيم مالكي كودتا كند ... دكتر مالكي مثل بقيه شيعيان جهان گوش به فرمان رهبرش حضرت امام خامنه اي بود تا فرمان اقا بهش رسيد خاضعانه پذيرفت و با اعلام حمايت از حيدر العبادي يكي ديگر از سربازان اقا امام خامنه اي كنار كشيد ...