کد خبر: 662193
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۹
طرح سبزه‌میدان به محض آغاز عملیات اجرایی، ترافیک و خدمات هسته مرکزی شهر را تحت تاثیر قرار می‌دهد که باید برای آن برنامه‌ریزی شود.

استاندار زنجان با اعلام اين مطلب گفت: مبلغ قرارداد طرح سبزه‌میدان زنجان در حال حاضر 450 میلیارد تومان است و این طرح با توجه به حجم سرمایه مورد نیاز و خصوصی بودن سرمایه‌گذار آن نیاز به دقت و وسواس خاص دارد که در حال حاضر شهرداری و معاون عمرانی استانداری زنجان درگیر آن هستند.

جمشید انصاری با زمان‌بر توصیف کردن طراحی پروژه‌های بزرگ افزود: طرحی به مانند سبزه‌میدان در مرحله عقد قرارداد حداقل سه ماه زمان نیاز دارد، همچنین اجرای این پروژه حدود سه سال به طول می انجامد.

این مسئول همچنین در خصوص حل مشکلات موجود در مخابرات روستاهای استان زنجان افزود: با توافقات به عمل آمده روستاهای بالای 20 خانوار فاقد تلفن ثابت و همچنین روستاهای بالای پنج خانوار در مسیر این روستا پوشش داده می‌شوند.

مقام عالی استان زنجان پهنای باند اینترنت استان زنجان را در حال حاضر 380 مگابایت اعلام کرد و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده 300 مگابایت یعنی 80 درصد ظرفیت فعلی به ظرفیت موجود اضافه می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی انجام شده برای ایجاد شهرک صنعتی جدید در زنجان نیز افزود: این شهرک در راستای ایجاد مرکزیتی در زنجان برای صنعت الکترونیک، آی.تی و آی.سی.تی در شرق زنجان ایجاد می‌شود.

استاندار زنجان به تشکیل اتاق‌های فکر متعدد در استان اشاره کرد و گفت: راهبردهای نهایی و برنامه‌های حوزه‌های صنعت و معدن، آب و کشاورزی، امور فرهنگی و مدیریت و عمران شهری در این اتاق‌‌های فکر تدوین شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار