کد خبر: 661955
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۶
محمد حسین مقیمی استاندار مرکزی در جلسه شورای استاندارد استان اظهار کرد: باید با استفاده از تکنولوژی و ارائه‌ی آموزش‌های لازم در راستای تولید محصولات با کیفیت حرکت کنیم تا بتوانیم محصولات را راهی بازارهای جهانی کنیم.
فاطمه قاسمی

مقیمی با اشاره به اینکه تولید محصولات با کیفیت زمینه صادرات و ورود به بازار جهانی را فراهم می‌کند بیان کرد: باید در این خصوص نظارت ویژه‌ای بر تولید محصولات داشته باشیم.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: در سایه تولید محصولات با کیفیت می‌توان در بازار جهانی با سایر کشورها رقابت کرده و جایی برای خود پیدا کنیم.

وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم محصولات را در خارج از کشور به فروش برسانیم باید کیفیت تولیدات را نسبت به محصولات خارجی بالا ببریم تا بتوانیم سهم خود را از بازار پیدا کنیم.

مقیمی با اشاره به اینکه شناسایی واحدهایی که استاندارد را رعایت نمی‌کنند باید با جدیت انجام شده و این واحدها در آخرین مرحله به دادگاه معرفی شوند بیان کرد: باید در یک زمان‌بندی مشخص از واحدهای متخلف بخواهیم استانداردها را رعایت کنند.

وی با بیان اینکه همه موظف به رعایت استاندارد تولید هستند بیان کرد: همه تلاش کنیم در استان محصولات را با کیفیت بالا تولید کنیم.

سید سعید میرنظامی مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان مرکزی نیزبا اشاره به اینکه در چهار ماهه امسال دو استاندارد ملی در استان مرکزی تدوین شده است گفت: تا پایان سالجاری 10 استاندارد ملی در استان مرکزی تدوین خواهد شد.

وی از ابتدای سال جاری تا کنون 513 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی استان مرکزی صورت گرفته و براین اساس، 91 درصد عملکرد چهار ماهه بازرسی از واحدهای تولیدی محقق شده است.

میرنظامی با اشاره به اقدامات حقوقی صورت گرفته در راستای برخورد با واحدهای تولیدیو صنعتی متخلف استان مرکزی گفت: سال گذشته 161 مورد تذکر، 265 مورد اخطار و 75 مورد اعلام جرم علیه واحدهای تولیدی ارائه شده است.

وی ادامه داد: از ابتدای سالجاری تا کنون 88 واحد تولیدی و صنعتی استان مرکزی به علت عدم رعایت موازین قانونی استاندارد، تذکر دریافت کرده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار