
حدادعادل با بيان اينكه شيعيان در جهان از نظر مدرسهداري بيپناه هستند، گفت: امروز چشم اميد شيعيان به جمهوري اسلامي ايران دوخته شده است و فكر ميكنند كشوري وجود دارد كه اعتقاد آنها حاكم است و ميتوانند به آنجا تكيه كنند.
غلامعلي حدادعادل نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در جمع مسئولان مدارس اسلامي با بيان اينكه در تربيت دو عامل ارثي و اكتسابي تاثيرگذار هستند، اظهار داشت: آيا خانواده تنها نهاد مؤثر در تربيت است؛ خير، در كنار خانواده، مدرسه هم در تربيت فرد مؤثر است و در زمره عوامل اكتسابي و تأثيرگذار بيروني، مدرسه و خانواده است. وي با اشاره به ديگر عوامل اكتسابي در تعليم و تربيت گفت: دو چيز ديگر را ميتوان به دو ركن مدرسه و خانواده اضافه كرد و آن حكومت و ديگري در دوران ما، رسانه است. حدادعادل افزود: حكومت از آن جهت مؤثر است كه فضاي عمومي جامعه و زيرساختها را تشكيل ميدهد؛ اگر فقر رواج پيدا كند، اخلاق از بين ميرود، به عنوان نمونه اگر الان در جامعه كنترل لازم نباشد، كتابها، مجلات، فيلمهاي عمومي ضداخلاقي و رفتارهاي ضداخلاقي در جامعه فراوان ميشود و مسلماً جامعه در تربيت فرد اثر ميگذارد.
حدادعادل با بيان اينكه واقعيت اين است كه در جامعه يك تعدادي خانواده با ارزشهاي ديني همراه هستند و يك تعدادي هم همراه نيستند، خاطرنشان كرد: همه اينها بچههايي را كه در خانواده تربيت ميكنند به مدرسه ميفرستند و به دست معلم ميسپارند؛ اينجا تنها فرصتي است براي يك نظام كه در تربيت وارد شود، يعني هيچ ميداني گشودهتر از مدرسه در ميان آن چهار عامل براي تأثيرگذاري آمادهتر نيست. وي افزود: بعد از وقايع سال 42 در آن سالها امام راحل به حكومت طاغوت فرموده بودند شما دو چيز را به دست ما بدهيد تا به شما بگوييم چطور ميشود جامعه را عوض كرد و يكي آموزش و پرورش و ديگري تبليغات (صدا و سيما، راديو و تلويزيون) بود، اگر حكومتي، آموزش و پرورش را در اختيار داشته باشد، آينده را در اختيار دارد. عضو كميسيون آموزش مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: امروز توجه به تعليم و تربيت توسط نهادهاي غيردولتي يا دولتي يك امر جهاني است، يعني يك مسابقه جهاني براي فتح آينده در عرصه تعليم و تربيت در دنيا مشاهده ميشود.
حدادعادل با بيان اينكه عربستانسعودي در همه جاي جهان اسلام سرمايهگذاري براي توليد وهابي و تكثير انديشه وهابيت كرده است، گفت: هفت يا هشت ماه پيش در پاكستان بودم و ميگفتند فقط در يك منطقه در پاكستان، عربستان سعودي 150ميليون دلار براي تعليم و تربيت سرمايهگذاري كرده است، در ايالات مسلماننشين چين نيز سرمايهگذاري زيادي شده است. وي افزود: در عالم مسيحيت هم واتيكان چند هزار مدرسه در دنيا تحت عنوان (دون بوسكو) دارد و با پشتيباني معنوي و مالي كليسا اداره ميشود. حدادعادل با بيان اينكه امروز يك موجي پيدا شده است كه منشأ اين موج استكبار جهاني و صهيونيسم است، گفت: اين موج در داخل جهان اسلام متوجه مبارزه با تشيع شده است و به طرق مختلف سعي ميكند اين انديشه و هويت شيعي را محدود و نابود كند. رئيس فرهنگستان زبان و ادب فارسي با بيان اينكه در همه جاي جهان اسلام شيعيان از نظر مدرسهداري بيپناه هستند، تصريح كرد: شيعياني كه در دنيا پراكنده هستند، امروز چشم اميدشان به جمهوري اسلامي ايران دوخته شده است، فكر ميكنند بالاخره كشوري وجود دارد كه اعتقاد آنها حاكم است و ميتوانند ذهناً، قلباً و روحاً به آنجا تكيه كنند. وي تأكيد كرد: امروز وظيفه ما در تعليم و تربيت محدود به داخل كشور خودمان نيست و نميتوانيم نسبت به مسلمانان و شيعيان مظلوم ديگر كه تحت فشار در جهان اسلام هستند، بياعتنا باشيم.
------------------------------------------