کد خبر: 659696
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۸
نخست وزير پيشين لبنان از طرح نقشه راهي براي «نجات» كشورش خبر داد كه شامل انتخاب رئيس‌جمهور به عنوان يك اولويت و تشكيل دولت جديد به منظور فراهم‌سازي مقدمات برگزاري انتخابات پارلماني در پاييز آينده و عقب‌نشيني حزب‌الله از جنگ سوريه و آماده‌سازي طرح ملي براي مبارزه با تروريسم است.
به گزارش ايسنا، به نقل از روزنامه مصري اليوم‌ السابع، سعد حريري، رهبر جريان المستقبل و نخست‌وزير پيشين لبنان در يك سخنراني تلويزيوني اعلام كرد: بايد يك ديوار امنيتي و سياسي كه به حمايت لبنان در برابر طوفان‌هاي اطرافش بپردازد، ايجاد شود. حريري در ادامه با اشاره به وقايع غزه، عراق و سوريه گفت: ما در حال حاضر به‌ عنوان بخشي از جهان عرب در برابر اين طوفان قرار داريم و شاهد فصل خطرناكي از اختلافات مذهبي و طايفه‌اي هستيم.
نخست‌وزير پيشين لبنان با بيان اينكه واقعيت‌گرايي و صراحت بيان، ما را بر آن مي‌دارد كه اعتراف كنيم دورنگه‌داشتن لبنان از اين خطرات و ايجاد ديواري امنيتي، سياسي و اقتصادي كه به حمايت از لبنان بپردازد خصوصاً با وجود آنچه مشاركت حزب‌الله در جنگ سوريه خواند، بسيار دشوار خواهد بود؛ اما «مسئوليت ملي ما را بر آن مي‌دارد كه تسليم نشويم. » حريري درادامه به جنگ غزه اشاره كرد و اظهار داشت: جامعه‌ جهاني اخلاقاً و از نظر انساني مسئول سرپوش گذاشتن بر جنايت‌هاي اسرائيل است و در برابر جنايت‌هاي آن سكوت كرده است. اين مسئله تمامي اميدها به هر طرح صلح را از بين خواهد برد و راه را به سوي موج جديد خشونت، افراط‌گرايي و بي‌ثباتي باز مي‌كند. حريري نسبت به «عادت لبناني‌ها به نداشتن رئيس‌جمهور» نيز هشدار داد و گفت: اين خطري است كه جايگاه رياست جمهوري را تهديد مي‌كند. اين غيبت غيرقابل قبول براي جايگاه لبنان نبايد ادامه يابد.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ایران دوست
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
0
1
یک مزدور وطن فروش خائن مثل سعد حریری هرگز صلاحیت ندارد درباره آینده لبنان صحبت کند و هرگز هم نباید به او اعتنا کرد و تنها باید خیانت هایش را رسانه ای و فاش نماییم تا نتواند باز به سلاح حزب الله ضربه و فشار وارد کند !!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار