کد خبر: 659406
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۲
سرمربي اتلتيکو مادريد اعلام کرده دوست دارد هدايت آرژانتين را به دست بگيرد اما اين شغل برايش کمي زود است.
ديگو سيمئونه که فصل گذشته با اتلتيکو مادريد موفق به کسب عنوان قهرماني در لاليگا شد يکي از گزينه‌هاي هدايت تيم ملي فوتبال آرژانتين است.

او اتلتيکو را به قهرماني در ليگ اروپا نيز رسانده و از نظر بسياري از کارشناسان يکي از بهترين مربيان حال حاضر دنيا است.

از سوي ديگر، تيم ملي آرژانتين که تحت هدايت الخاندرو سابيا به مقام نايب قهرماني در جام جهاني رسيد برنامه‌اي براي تغيير سرمربي خود ندارد اما برخي بر اين باورند که سيمئونه مي‌تواند گزينه مناسبي براي به دست گرفتن هدايت آلبي سلسته باشد.

سيمئونه در اين زمينه گفت: دوست دارم سرمربي آرژانتين شوم اما فکر مي‌کنم چنين شغلي هنوز برايم زود است. به هيچ وجه نمي‌توانم تمايلم براي حضور روي نيمکت اين تيم را پنهان کنم و مي‌دانم روزي در آينده اين شغل را خواهم پذيرفت اما اکنون به تيم ملي آرژانتين فکر نمي‌کنم.

منبع: ورزش 3
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار