چندي پيش كميته تعيين رياست دانشگاه صنعتي شريف براي تعيين گزينههاي واجد شرايط و اعلام آن به وزيرعلوم تشكيل شد و با اعلام شرايطي به بررسي گزينههاي مورد نظر پرداخت. داشتن 10 سال سابقه كار و دو سال فعاليت به عنوان معاون دانشگاه يا رئيس دانشكده فعال از جمله شرايط در نظر گرفته شده براي گزينههاي رياست دانشگاه صنعتي شريف بود.
قرار شد در روز چهارم تيرماه كميته تعيين رياست دانشگاه و اعضاي شوراي دانشگاه جلسهاي برگزار و نام گزينههاي نهايي را مطرح كنند. در اين جلسه پس از رأيگيري از اعضا، فتوحي و نيلي از اعضاي هيئت علمي دانشگاه صنعتي شريف به عنوان گزينههاي مدنظر تعيين شدند و قرار شد اين گزينهها به وزير علوم معرفي شوند تا وزير نام سرپرست دانشگاه را از بين اين دو گزينه اعلام كند. از روز چهارم تيرماه حدود دو هفته ميگذرد ولي هنوز وزير علوم گزينه نهايي را اعلام نكرده است. البته شايعات مختلفي در رابطه با تأخير اعلام نام سرپرست دانشگاه شريف وجود دارد.
برخي ميگويند وزير علوم با كانديدا شدن مسعود نيلي كه در سمت مشاور اقتصادي رئيسجمهور است مخالفت كرده و در حال حاضر تنها يك گزينه را در اختيار دارد و به همين علت نام سرپرست دانشگاه را معرفي نكرده است. برخي نيز ميگويند با توجه به دغدغه وزير علوم در مجلس در رابطه با طرح استيضاح، اعلام نام سرپرست دانشگاه شريف به تأخير افتاده است.