کد خبر: 655685
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۹
تهران بزرگ - ایرنا - عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: شورای فرهنگی مساجد با نیاز سنجی محلی نیازهای اقشار مختلف را برای فعالیت های فرهنگی اجتماعی مساجد مشخص می کند.

ˈایرج عبدیˈ روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا دهه تکریم و غبار روبی مساجد را فرصتی برای نمایش کارکردهای مختلف مساجد عنوان کرد.

وی درباره تاثیر مشارکت ارگان ها و نهادهای مختلف با مساجد برای حضور پر رنگ مردم در این مکان معنوی اظهار کرد: حضور پر رنگ مردم در مساجد به عوامل مختلفی بستگی دارد که تنوع و همه جانبه نگری در برنامه های مسجد تاثیر فراوانی بر این مساله دارد.

وی با بیان اینکه کارکردهای مختلف مسجد، نقش مهمی در جذب توده های مختلف مردم دارد گفت: هم افزایی فعالیت های فرهنگی - اجتماعی مساجد با فعالیت های سایر ارگان ها تاثیر گذاری مسجد را بیشتر می کند.

عبدی، ادامه داد: کار فرهنگی بدون در نظر گرفتن معارف اسلامی در جامعه اسلامی نتیجه بخش نیست، بنابراین مسجد به عنوان پایگاه معارف دینی باید در بطن فعالیت های فرهنگی ارگان ها و نهادهای مختلف قرار گیرد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: تناسب فعالیت های فرهنگی مساجد با اقشار مختلف جامعه مساله مهمی است که باید به آن توجه شود.

وی افزود: قشارهای مختلفی مانند کودکان و نوجوانان، جوانان، بانوان افراد تحصیل کرده و افراد بیسواد در مساجد حاضر می شوند که برنامه های فرهنگی هر کدام از این اقشار باید با نوع تفکرات آنها متناسب باشد.

وی با تاکید بر لزوم حمایت و توجه به فعالیت کانون های فرهنگی مساجد گفت: نهادهای تربیتی و فرهنگ ساز در نوع برنامه های خود باید از وحدت رویه براساس معارف اسلامی پیروی کنند بنابراین همکاری کانون های فرهنگی مساجد و آموزش و پرورش در ایجاد یک نظام تربیتی واحد منطبق بر اسلام تاثیر گذار است.

وی با اشاره به نقش رسانه ها در تبیین نقش و کارکرد مساجد خاطر نشان کرد: رسانه ها باید ضرورت حضور مردم در مساجد و تاثیر مثبت این حضور را در جامعه تبیین کنند و هر رسانه به سهم خود ارزش های معنوی مساجد را به نسل جوان معرفی کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار