کد خبر: 653827
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۲
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از نامه این کمیسیون به وزارتخانه های ورزش و جوانان و ارشاد برای روشن شدن ابهامات اسپانسر مالی سفر بازیگران سینما به برزیل خبر داد.

 

خبرگزاری مهر: سید علی طاهری از مکاتبه کمیسیون فرهنگی با وزارت ورزش و جوانان و وزارت ارشاد خبر داد و گفت: در این نامه از وزارتخانه های مذکور خواسته ایم اعلام کنند که بازیگران سینما از سوی اسپانسر مالی برای مسابقات جام جهانی فوتبال به برزیل فرستاده شدند و یا دولت هزینه سفر آن ها را تقبل کرده است.

نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: وزارت ورزش و وزارت ارشاد باید به این ابهام پاسخ روشنی بدهد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
reza
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۰۲
0
0
اینها که از هنرمندان مطرود سینما هم در میانشان هست همانهایی هستند که مردم را به انصراف از دریافت یارانه فرا می خواندند! حال هزینه سفر آنها به برزیل هر نفر حداقل 40 میلیون تومان است! یعنی با محاسبه ماهی 45 هزار تومان یارانه معادل تقریبا 80 سال هر ایرانی!!!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار