کد خبر: 653724
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۱
ماشاالله شمس‌الواعظین - روزنامه‌نگار - از احضارش به دادسرای اوین و ممنوع‌الخروج شدنش خبر داد.
خبرگزاری ایسنا: شمس‌الواعظین گفت: صبح امروز (شنبه) دو احضاریه به منزل من ارسال شد؛ احضاریه اول از سوی دادسرای اوین است و در آن درخواست شده که تا سه روز آینده خود را برای ادای پاره‌ای از توضیحات به این دادسرا معرفی کنم، در غیر اینصورت حکم جلب من صادر خواهد شد.

وی درباره احضاریه دوم نیز اظهار کرد: در احضاریه دوم که مشخص نیست از سوی چه دستگاهی صادر شده؛ ممنوع‌الخروجی به من اعلام و گفته شده است که در صورت اعتراض به این حکم می‌توانم تا 20 روز آینده به دادگاه مراجعه کنم.

این در حالی است که ماشاءالله شمس‌الواعظین که بعد از حوادث 88 ممنوع‌الخروج شده بود، 25 آذرماه سال گذشته در گفت‌وگویی با ایسنا اعلام کرد که از وزارت اطلاعات با او تماس گرفته و لغو شدن ممنوعیتش برای انجام سفرهای خارجی به او اعلام شده است.

وی لغو ممنوع‌الخروجی‌اش را نشانه بهبود اوضاع کشور عنوان کرده بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار