کد خبر: 652644
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۶
ویلیام هیگ امروز سه‌شنبه برنامه بازگشایی سفارت این کشور در تهران را اعلام خواهد کرد.

 

خبرگزاری ایسنا: ویلیام هیگ امروز سه‌شنبه برنامه بازگشایی سفارت این کشور در تهران را اعلام خواهد کرد.

قرار است هیگ ضمن تشریح این برنامه در مجلس عوام انگلیس، به سئوالات نمایندگان در این زمینه پاسخ دهد.

بنابر این گزارش، انتظار نمی‌رود سخنان امروز وزیر خارجه انگلیس شامل اعلام بازگشایی فوری سفارت این کشور در تهران باشد بلکه وی اقدامات منجر به این بازگشایی را شرح خواهد داد.

حمله به سفارت انگلیس در تهران باعث بسته شدن سفارتخانه های دو کشور شد.

پس از انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری در ایران و تغییراتی که در سیاست خارجی جمهوری اسلامی روی داد، در مهر سال ۱۳۹۲، سخنگوی وزارت خارجه ایران از تصمیم دو کشور به تعیین "کاردارهای غیرمقیم" خبر داد و این تصمیم بعدا به اجرا گذاشته شد.

انگلیس شرایطی را برای بازگشایی سفارت خود در تهران اعلام کرده که از جمله شامل پرداخت غرامت برای خسارت‌های وارده به ساختمان‌ها و اموال سفارت و عذرخواهی جمهوری اسلامی از تعدی به حریم دیپلماتیک این کشور در تهران است.

اخیرا به نقل از مجید تخت روانچی، معاون وزارت خارجه گزارش شد که جمهوری اسلامی گزینه پرداخت خسارت به دولت بریتانیا را "بررسی می‌کند" اما بابت حادثه اشغال سفارت عذرخواهی نمی‌کند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ایران دوست
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸
0
1
زرتشت از اهورامزدا می پرسد این اهریمن کلان (شیطان رانده شده ، ابلیس ) خانه و مرکزش در زمین کجاست ؟! خدای یکتا اهورامزدا پاسخ می دهد که : در سرزمین ووئوروپرشن (اروپا) رشته کوهی بلند است ( آلپ ) که در منتهی الیه اپاختر (شمال ) آن ، رشته کوه کوچکتری هست به نام کوه آژور ( آژ+ور = آز +ور = دارنده آز و طمع ، جای دیو آز و طمع ) که خانه شیطان در پشت این کوه آژور جای دارد ، آری نیک که بنگریم در پشت کوههای آژور ، شهر بالفور و پاریس = ( پا + ریز (پای رودخانه )) و تنگه مانژ (ماه = به چم جزر و مد ) و در نهایت سرزمین اهریمنی بریتانیا ( بر + تنگه ) و در نهایت لانه اصلی شیطان یعنی شهر لندن : (لان = رام (شهر) + دان (رود )= رودشهر ) جای دارد ، که همان مقر و خانه اصلی شیطان راده شده و دیوان و اهریمنان است که هماره می خواهند به سرزمین اهورایی ایران هجوم آورند …..! آری سر نخ همه توطئه ها ، خباثت ها و فتنه ها بر ضد ایران به لندن ختم می شود و بس !
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
0
0
دو کار اصلی جاسوسخانه انگلیس خبیث در تهران : 1- جاسوسی گسترده و پیچیده و پیوسته از همه چیز و همه کس و همه جای ایران ! 2- شناسایی مهره و سر پل سازی از درون ایران برای تکمیل تهاجم بیرونی غرب با لابی گری ها و آلوده سازی و تخلیه اطلاعاتی و دوستی و ارتباطات با رجال رده دو ، آقازاده ها، قوم گرا ها ، اقلیت ها ،واگرا ها، ناراضی ها ،دگر اندیش ها، هنجارگریز ها ، جامعه ستیز ها ، وطن فروش ها ، سکولارها، مجرم ها ، مفسد ها و......!!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار