کد خبر: 652027
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۵
یک منبع امنیتی عراقی از اخباری درباره نفوذ گروه های تروریستی از مرزهای عربستان به عراق در استان ذیقار خبر داد.
مهر: یک منبع امنیتی عراقی از اخباری درباره نفوذ گروه های تروریستی از مرزهای عربستان به عراق در استان ذیقار خبر داد.

به گزارش پایگاه المسله، یک منبع امنیتی در استان ذیقار اعلام کرد: بر اساس اطلاعات دریافتی تروریست ها از مرزهای عراق با عربستان با هدف حمله به زندان اصلی ناصریه حمله کردند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود افزود: یگانهایی از ارتش و نیروهای امنیتی با پوشش هوایی در حال حاضر در اطراف زندان الناصریه مستقر شده اند.

 یک منبع امنیتی در نینوی اعلام کرد: نیروهای ویژه موفق به هلاکت طلال الدوری یکی از سرکرده های گروه تروریستی نقشبندیه در نینوی شده اند.

این منبع افزود: هلاکت وی طی یک عملیات اطلاعاتی دقیق انجام شد و پس از یافتن مکان وی در درگیری مسلحانه الدوری کشته شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار