کد خبر: 650653
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۷
سراج 24:

روزنامه انگليسي گاردين ديروز در اطلاعيه‌اي اعلام كرد كه قرار است به صورت ويژه پوشش خبرهاي مربوط به ايران، كره شمالي و آفريقا را در دستور كار خود قرار دهد.

با اين حال نحوه پوشش خبري اين مناطق به گونه‌اي است كه به نظر مي‌رسد اين روزنامه به دنبال جذب جاسوس در اين كشورها باشد تا پوشش اخبار رسمي. اين روزنامه بيان كرده است دفتر تهران به جاي جمع‌آوري اخبار سنتي قالب كه معمولاً به جمع آوري اطلاعات و اخبار نخبگان و سياستمداران يك كشور اختصاص دارد، سعي دارد از پايين هرم و مردم ايران كار را شروع كرده و به سمت بالاي هرم برود.
 
در اين اطلاعيه همچنين اضافه شده است كه خبرنگاران گاردين در دفتر تهران دسترسي فوق العاده‌اي به مردم و مسئولان دارند و مي‌دانند كه چقدر جامعه ايران پيش‌بيني ناپذير است. به همين دليل فعاليت پيش روي اين دفتر ديگر توجه به شهروند – خبرنگاري نيست و مي‌داند مردم ايران به صورت خبرنگاران حرفه‌اي عمل مي‌كنند و اين كار را مي‌توان به خبرنگار حرفه‌اي در قالب مخفيانه ارتقا داد. اين روزنامه در ادامه از مردم ايران خواسته كه به صورت مخفيانه گزارش‌ها و خبرهاي خود از ايران را براي دفتر تهران اين روزنامه بفرستند و مطمئن باشند كه ناشناس باقي مانده و هويت آنها فاش نمي‌شود. پيش از اين نيز روزنامه گاردين از مردم ايران خواسته بود عكس‌هاي خانوادگي خود را براي اين روزنامه بفرستند تا اين رسانه بتواند تصوير درستي از زندگي مردم در ايران داشته و سنت‌ها و آداب و رسوم ايراني را بشناسد كه اين كار چندان هم با استقبال مردمي در ايران مواجه نشد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
اسلامی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۹
0
1
مرگ بر لانه ابلیس در روی زمین ! انگلیس شریر خبیث !
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار