کد خبر: 649818
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۱
مرجعیت عراق از تلاش های ارتش و نیروهای امنیتی این کشور در مبارزه با گروه های تروریستی در شهر سامراء تقدیر و تشکر کرد.
تسنیم: مرجعیت عراق از تلاش های ارتش و نیروهای امنیتی این کشور در مبارزه با گروه های تروریستی در شهر سامراء تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش پایگاه خبری العراقیه؛ آیت الله سیستانی از مراجع شیعی عراق از تلاش ها و مبارزه ارتش و نیروهای امنیتی این کشور با گروه هایی تروریستی که قصد حمله به مرقد امامین عسکریین (ع) داشتند تقدیر کرد.

سید احمد الصافی نماینده مرجعیت شیعی عراق درشهر کربلای معلی امروز جمعه اعلام کرد: از تلاش ها ومجاهدهای نیروهای ارتش و امنیتی عراق در سرکوب گروه های تروریستی که قصد حمله به مرقد مقدس امامین عسکریین ( ع ) در شهر سامراء داشتند تقدیر و تشکر می شود.

این نماینده آیت الله سیستانی در ادامه افزود: تلاش مذبوحانه تروریست برای حمله به مراقد مقدس ناکام مانده است از این رو از تمام ملت دعوت می شود برای حفظ امنیت کشور باهم وحدت داشته باشند.
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۷
0
0
شما را به خدا برای تامین امنیت شهر مقدس سامرا یک فکر اساسی کنید ! چرا باید حرم مقدس امامان شیعه در چنبره محاصره محلات سنی و سلفی و وهابی نشین باشد ؟؟!! باید شیعیان همانند کاظمین در پیرامون سامرا ازدحام و سکونت کنند و زمین های سامرا را بخرند و بر حریم اهل بیت لایه های حفاظتی و صحن های حایل بیشتری بیافزایند تا دسترسی به حرم ها راحت نباشد و آمد و شد شیعیان هم راحت تر به سامرا برقرار گردد تا این حرم ها از غربت کنونی خارج شود و شیعیان سامرا جان و رمقی بگیرند و دشمنان اهل بیت و عشایر سلفی از گرداگرد مقدسات شیعه دور شوند انشاءالله ، و باید همواره نیروهای مسلح ورزیده شیعه با تمام توان آماده پاسداری از این حرمهای مقدس خدا در زمین باشند !
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار