کد خبر: 648097
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۶
مدیرکل استاندارد البرز خبر داد
مدیر کل استاندارد البرز گفت: ۷ شهربازی غیر استاندارد در استان البرز به علت رعایت نکردن ضوابط استاندارد پلمپ شدند.

علی سعادتی اظهار کرد:  با توجه به فصل تابستان و استفاده هم استانی های عزیزمان از وسایل بازی در شهر بازی ها ،کارشناسان این اداره کل به صورت جدی و همه جانبه از شهر بازی های سطح استان بازدید می نمایند و با متخلفین و شهربازی هایی که ضوابط استاندارد را رعایت نکنند و سبب به وجود آمدن مشکل شوند برخورد قانونی می کنند.

وی گفت:  مدیران شهربازی های استان نسبت به استاندارد سازی وسایل بازی شهربازی های خود با کارشناسان این اداره کل همکاری های لازم راانجام دهند.

 سعادتی  تاکید کرد: تلفن 1517 سامانه رسیدگی به شکایات استاندارد البرز در طول شبانه روز آماده دریافت شکایات همشهریان عزیزمان می باشد تا در صورت ثبت شکایت در این سامانه کارشناسان این اداره کل سریعا نسبت به رسیدگی به شکایات مردمی اقدام کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار