نادر طالب زاده در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی هفتمین اجلاس مجمع رادیو و تلویزیون های اسلامی در خصوص نقش رسانه های دنیای اسلام بر بیداری اسلامی اظهار کرد: رسانه های دنیای اسلام بر این مسئله اتفاق نظر دارند که انقلاب اسلامی ایران منشا بیداری اسلامی در منطقه است و هرچه در سال های اخیر روی این مسئله تاکید کرده اند اثرگذارتر بوده اند.
وی با تاکید بر آگاهی بخشی در خصوص تداوم بیداری اسلامی در بحرین و سایر کشورهای اسلامی خاطرنشان کرد: رسانه های دنیای اسلام باید این واقعیت را نشان دهند که بیداری اسلامی در بسیاری از کشورها از جمله بحرین همچنان تداوم دارد و ملت های مسلمان از حرکت ضد استکباری خود دست نمی کشند.
این فعال فرهنگی با بیان اینکه اسلام با زورگویی و استکبار، سازش نخواهد کرد،گفت: همانطور که پیامبر(ص) اشدا علی الکفار و رحما بینهم بودند امت اسلامی هم اگر قصد اشاعه اسلام ناب محمدی (ص) را دارند باید با مستکبران عالم سازش نداشته و این مسئله را در حوزه رسانه اجرایی کنند.
طالب زاده افزود: امروز باید رسانه به عنوان تاثیرگذارترین ابزار فرهنگی در دنیا، اسلام ناب محمدی(ص) را در همه ابعاد نشان دهد.
وی در ادامه گفت: نمایش اسلام واقعی ، توطئه گروههای تکفیری و سلفی را در خصوص مخدوش کردن چهره اسلام خنثی می سازد و فضای دوستی و برادری را در جوامع اسلامی گسترش می دهد.
این فعال فرهنگی در پایان به لزوم تلاش رسانه ای دنیای اسلام برای مقابله با محصولات فرهنگی غربی اشاره و تاکید کرد: باید تلاشی مضاعف انجام شود تا رسانه های دنیای اسلام در عرصه محصولات فرهنگی بتواند رقابت خوبی با محصولات فرهنگی دنیای غرب داشته باشند.