دكترسعيد آبادي دبيركل كميسيون ملي يونسكو در جمهوري اسلامي ايران، طي نشستي با دبير اجلاس و جشنواره بين المللي ميراث فرهنگي ناملموس، مسعود حسين ميرزايي گفت: برگزاري اجلاس و جشنواره ميراث فرهنگي ناملموس در اصفهان مي تواند سبب حضور پر رنگ ايران در سازمان جهاني يونسكو گردد .
سعيد آبادي افزود : با توجه به جايگاه فرهنگي، تاريخي و اسلامي شهر اصفهان و جايگاه بالاي اصفهان در عرصه ميراث فرهنگي، انتخاب اين شهر تاريخي جهت برگزاري اجلاس و جشنواره، بسيار به جاست و مي تواند نقطه عطفي در تاريخ برنامه هاي سازمان يونسكو باشد .
نماينده يونسكو با تأكيد بر برنامه هاي دبير خانه اجلاس و جشنواره گفت : خوشبختانه دبيرخانه اجلاس و جشنواره با ارائه برنامه ها و راهبردهاي مناسب، گام هاي بلندي در برگزاري هر چه بهتر اين رخداد بزرگ بين المللي برداشته است .
اين مقام مسوول خاطر نشان كرد : هر چه بتوانيم به غنا و محتواي اين اجلاس و جشنواره بيفزاييم قطعاً مي توانيم شبكه جهاني ميراث فرهنگي ناملموس را در فاز جديد تري قرار دهيم و همچنين بر عزت و آبروي جهاني جمهوري اسلامي ايران بيفزاييم.
سعيد آبادي؛ ايران را از آن دسته كشورهايي دانست كه از بدو تشكيل سازمان ICCN به عضويت اين شبكه در آمده است. وي ادامه داد: بسيار خرسندم كه چنين اتفاق مهم بين المللي در جمهوري اسلامي ايران و كلانشهر اصفهان رقم مي خورد و اميدوارم اين رخداد بين المللي، سبب آن گردد كه كشور ايران در سازمان جهاني يونسكو تنها ناظر نباشد و بتواند در بخش محتوايي هم نظرات كارشناسي خود را ارايه دهد .
وي برپايي اجلاس و جشنواره را كاري بسيار وسيع دانست و آمادگي و همراهي كمسيون ملي يونسكو در جمهوري اسلامي ايران را جهت هر گونه همكاري در برپايي اجلاس و جشنواره اعلام كرد.