کد خبر: 646974
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۰
رییس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه دولت نگاه ویژه ای به معلولان و نیازمندان دارد ، گفت : اکنون چهار هزار واحد مسکونی برای خانواده های بی سرپرست و معلولان در دست ساخت و آماده سازی است.

همایون هاشمی درآیین واگذاری 95 واحد مسکونی به معلولان و زنان سرپرست خانوار استان البرز در کرج افزود: حضور پررنگ رییس جمهوری درجمع خانواده های نیازمند و معلولان کشور بیانگر توجه دولت تدبیر و امید به این قشر و رصد مشکلات آنان است .

وی گفت: تا پایان امسال تمام چهار هزار واحد مسکونی نیازمندان و معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی با کمک و مشارکت خیرین در کشور تکمیل و به صورت رایگان به افراد واجد الشرایط واگذار می شود.

هاشمی اظهار کرد: به واسطه عملکرد مناسب دولت ، خیرین و مردم نیز پای کارآمده و همکاری های خوبی را با بهزیستی آغاز کرده اند.

رییس سازمان بهزیستی کشور با تاکید براینکه شهرداری ها و فرمانداری ها باید به حوزه خدمات رسانی به معلولان و نیازمندان

بیش از پیش توجه کنند، افزود: رفع مشکلات و آسیب های اجتماعی نیازمند همکاری و همسویی تمام دستگاههای اجرایی است .

وی بر بستر سازی برای استفاده بهینه از مشارکت های مردم و خیرین در امر کمک به ساخت مسکن نیازمندان و معلولان تاکید کرد و گفت: با حمایت های دولت و خیرین درسه سال آینده شاهد جهشی مناسب در برنامه ها و خدمات بهزیستی خواهیم بود.

هاشمی با تاکید براینکه حمایت از زنان سرپرست خانوار و کودکان معلول مهم ترین اولویت سازمان بهزیستی است ، بیان کرد: بهزیستی با تمام ظرفیت ها از جامعه هدف حمایت خواهد کرد.

رییس سازمان بهزیستی کشور از کارکنان این سازمان خواست با رفتار و خدمات دهی مناسب به معلولان وخانوارهای نیازمند ،اطمینان بیش از پیش خیرین و مردم را جلب کنند.

هاشمی با بیان اینکه طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه یکی از طرح های در دست اقدام بهزیستی برای شناسایی معلولان است ،گفت: این طرح درسطح مناطق شهری و روستایی اجرایی شده و امیدواریم بتوانیم خدمات بهتری به معلولان ارایه دهیم .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار