دبير انجمن صنايع لبني گفت: شير گران نشده است بلكه انجمن طي نامهاي به كارگروه كنترل بازار تغييرات بهاي تمامشده شير را عنوان كرده و از كارگروه درخواست كرده قيمت تمامشده شير بررسي و در مورد آن تصميمگيري شود.
به گزارش فارس، رضا باكري، دبير انجمن صنايع لبني در پاسخ به اين موضوع كه شايعات مطرح درباره افزايش قيمت شير را تأييد ميكند، گفت: خير افزايش قيمتي در مورد شير اعمال نشده است. وي افزود: انجمن لبني نامهاي به كارگروه كنترل بازار ارسال كرده كه در آن تغييرات بهاي تمام شده شير عنوان شده و از آنها درخواست كردهايم كه موارد بيان شده و اثرگذار بر قيمت تمام شده شير بررسي شود. دبير انجمن لبني صنايع تصريح كرد: تاكنون در قيمت شير تغيير ايجاد نشده و بر اساس درخواست انجمن، كارگروه كنترل بازار تصميمگيرنده است كه يا با افزايش قيمت بهاي فرآورده موافقت كند يا با تخصيص يارانه افزايش بها را براي توليد كننده جبران كند.
وي افزود: انجمن منتظر پاسخ نامه ارسالي به كارگروه است و در نهايت تصميمگيري بر عهده كارگروه كنترل بازار است.
باكري در پاسخ به اين سؤال كه يارانه 300 ميليارد توماني شير در چه وضعيتي است و آيا به صورت كامل به دامداران پرداخت شده است، گفت: 200ميليارد تومان از اين يارانه به طور كامل به دامداران پرداخت شده است.