کد خبر: 644467
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۱
هشدار به کاربران گوشی های موبایل
به تازگی حرکت خزنده و آرام دیگری توسط برخی گروه ها و فرق ضاله شکل گرفته است که با استفاده از فضای موجود در اپلیکیشن هاي تلفن همراه به تبلیغ فرقه ضاله خود می پردازند.
جوان‌آنلاين: امروزه کمتر کسی است که نسبت به شبکه های اجتماعی اینترنتی آشنايي نداشته باشد، در کنار شبکه های اجتماعی اینترنتی، یکی دو سالی است فضای ارتباطی دیگری در گوشی های اندروئیدی و آیفون پدید آمده است که بسیاری از کاربران با نصب این اپلیکیشن های ارتباطی نظیر وی چت، واتس‌آپ و.. ضمن ارتباط با یکدیگر، می توانند گروه های مختلفی را به منظور چت و گفتگو گروهی نیز به راحتی با استفاده از امکانات این برنامه ها ایجاد کنند.
 

چندی پیش بود که اپلیکیشن وی چت به دلیل نقض حریم خصوصی و همچنین اشاعه محتوای فساد وفحشا فیلتر و از دسترس خارج شد، اما به تازگی حرکت خزنده و آرام دیگری توسط برخی گروه ها و فرق ضاله شکل گرفته است که با استفاده از فضای موجود در این اپلیکیشن ها به تبلیغ فرقه ضاله خود می پردازند.
 

با عضو شدن در یکی از گروه های واتس آپ یا تلگرام و غيره مشاهده خواهید کرد که روزانه حجم بالایی از پیغام هایی که دارای محتوای عرفانی بوده دست به دست بین کاربران چرخیده و در کوتاه ترین مدت در همه ی اپلیکیشن های ارتباطي و همچنین در شبکه های اجتماعی به قول معروف کپی و پیست شده و در معرض دید همه کاربران قرار می گیرد.
 

پیغام هایی که درون مایه آن برآمده از کتب به ظاهر مقدس این فرق ضاله نظیر بهاییت بوده و افراد بی خبر از منشاء و مبدا این سخنان آن را ممکن است پسندیده و از آن تاثیر بگیرند . بدون آن که خبر دار شوند مجری آموزه های فرق ضاله می گردند. این در حالی است که صفحه ها متعددی نیز در شبکه ایسنتاگرام به نام بهائیت و برای ترویج این فرقه ساخته شده که آشکارا مشغول فعالیت هستند.
 

حرکت خزنده و بی صدای فرقه های ضاله نظیر بهائیت به همین جا محدود نشده و به تازگی عده از فعالین بهائی آهنگ هایی را ساخته و منتشر کرده اند که از لحاظ سمعی زیبا و دلنشین بوده اما اشعار خوانده شده در این آهنگ ها همگی برآمده از تعلیمات فرقه ضاله بهائیت بوده تا به این ترتیب ضمن ترویج افکار پوچ و فاسد خود شنوندگان را به سمت این فرقه ترغیب نمایند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
0
2
مصذاقشم بگیذ تا مشخص بشه
داود سجادی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۶
0
0
با سلام
لطفا واضحتر بفرمایید چه میگویند تا ما هم بفهمیم چی به چی است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار